Dit jaar een vakantie in Zuid-Frankrijk?

Dit jaar een vakantie in Zuid-Frankrijk?

  484

  Dit jaar een vakantie in Zuid-Frankrijk?

  De tijd om uw zomervakantie te boeken is weer aangebroken, maar waar gaat de reis dit jaar heen? Als u zin heeft in een vakantie naar een land met historie, wijn, lekker eten en een mooie natuur, dan is Zuid-Frankrijk zeker een aanrader. Zuid-Frankrijk is voor Nederlandse en Belgische toeristen één van de populairste bestemmingen. Dit is niet voor niets, want er zijn veel leuke bezienswaardigheden te vinden, en veel prachtige steden en dorpen om te bezoeken.

  Een land met vele gezichten

  Vakantie in Zuid-Frankrijk
  Frankrijk heeft een zeer eigen cultuur. Bezoek wat prachtige grote steden of kleine authentieke dorpjes om deze cultuur zelf te ervaren. Zowel natuurliefhebbers als avonturiers kunnen genieten van een heerlijke vakantie in Zuid-Frankrijk.

  Bekende regio’s in Zuid-Frankrijk

  Bent u een liefhebber van een goede wijn, heerlijk eten en een warm mediterraans klimaat? Dan is het bezoek aan een van de prachtige regio’s in Zuid-Frankrijk zeker aan te raden. De mooie landschappen met wijngaarden zijn een lust voor het oog en het proeven van de heerlijke wijnen mag natuurlijk niet ontbreken. Bekende regio’s in Zuid-Frankrijk zijn:
  Provence
  Languedoc-Roussillon
  Midi-Pyrénées
  Aquitaine
  Corsica
  Rhône-Alpes

  Prachtige, luxe vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk

  Vakantie in Zuid-Frankrijk
  Aan luxe vakantiehuizen in Frankrijk geen gebrek. Er zijn veel vakantiehuizen te huur met luxe voorzieningen zoals een privé-zwembad, internet en televisie. Terwijl de kinderen lekker zwemmen in het zwembad, kunt u lekker uitrusten met een boek in de zon. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de prachtige natuur in te gaan, of om een van de vele bijzondere bezienswaardigheden in Zuid-Frankrijk te bezoeken.

  Heerlijk eten?
  Frankrijk vaak geassocieerd met wijn en lekker eten. Dat is ook niet gek, want het praktisch overal in het land mogelijk. Een croissantje, lunch of misschien een lekker diner? Als u geen zin heeft om zelf te koken, zijn er genoeg restaurants waar u terecht kunt. Voor de keuze van een goed restaurant is het aan te raden om op Tripadvisor te kijken.

  Of u nu met uw gezin of vrienden op vakantie gaat, een vakantie in een luxe vakantiehuis in Zuid-Frankrijk zorgt ongetwijfeld voor een onvergetelijke vakantie.

  SIMILAR ARTICLES

  NO COMMENTS

  Leave a Reply