Vakantiehuis bij Cornillon-sur-L’Oule

0
1118
Vakantiehuis Cornillon-sur-L'Oule

Vakantiehuis bij Cornillon-sur-L’Oule in de Drôme

Vakantiehuis Cornillon-sur-L'Oule
Zoekt u naar een vrijstaand vakantiehuis, midden in het groen? Waar u kunt genieten van alle ruimte en heerlijk tot rust kunt komen? Dan is dit vakantiehuisje bij Cornillon-sur-L’Oule echt iets voor u. Dit vrijstaande vakantiehuisje is zeer rustig gelegen en ligt op vijf minuten loopafstand van een zwemmeertje. Vanuit de grote tuin heeft u een prachtig panoramisch uitzicht over de omliggende bergen. Deze vakantiewoning in de Drôme is ideaal voor mensen die veel waarde hechten aan rust en privacy. De grote tuin is bovendien een waar paradijs voor kinderen. Zo grenst de tuin aan een rivier waar u en uw kinderen heerlijk kunnen zwemmen. ook zijn er in de tuin talloze schawuwrijke plekjes te vinden alsmede een basketbalveldje, een voetbalveldje, een tafeltennistafel en een schommel. Uw kinderen hoeven zich dus geen moment te vervelen. Vakantiehuis Cornillon-sur-L'Oule
Het huisje zelf is van alle gemakken voorzien en beschikt over een typisch Franse inrichting met onder meer een TV, DVDspeler, open haard, afwasmachine, magnetron, wasmachine, wasdroger en een koel/vriescombinatie. Deze vakantiewoning heeft vier verschillende slaapkamers, waarvan drie met een tweepersoonsbed en een met drie eenpersoonsbedden. Er zijn twee verschillende badkamers, waarvan een met bad en een met een douche. Voor al uw dagelijkse boodschappen bent u in het nabijgelegen plaatsje La Motte Chalancon, circa drie kilometer van het huisje vandaan, aan het juiste adres. Ook kunt u hier heerlijk eten bij een van de restaurantjes.

Omgeving van Cornillon-sur-L’Oule

In de omgeving van dit vakantiehuis bij Cornillon-sur-L’Oule is genoeg te zien en te beleven. Zo ligt het prachtige middeleeuwse plaatsje Nyons ongeveer 36 kilometer ten zuiden van het huisje. Hier wordt iedere week een Provençaalse markt georganiseerd. Iets verderop liggen mooie plaatsen als Vaison-la-Romaine, Carpentras en Orange. Ook de legendarische Mont Ventoux is goed bereikbaar vanuit uw vakantiewoning. Deze berg wordt regelmatig opgenomen in de route van de Tour de France, en kan vanuit drie mooie plaatsjes beklommen worden: Malaucène, Bédoin en Sault.
Het moge duidelijk zijn: wanneer u op zoek bent naar een gevarieerde vakantie met het gehele gezin is dit vakantiehuisje bij Cornillon-sur-L’Oule echt iets voor u. Boek nu snel deze leuke vakantiewoning, of kijk op de onderstaande kaart voor vakantiehuizen in de nabije omgeving.

Boek hier uw vakantie in dit vakantiehuis

[wpgmza id=”8″]

[adrotate group=”1″]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here