Vakantiehuis in Bédoin

0
837
Vakantiehuis in Bédoin

Dit prachtige vakantiehuis in Bédoin is zeer geschikt voor wie waarde hecht aan privacy, lekker weer en een prachtige omgeving.Vakantiehuis in Bédoin Ook voor de meer of minder ervaren fietsers onder ons is deze vakantiewoning met zwembad in Bédoin een ideale vakantiebestemming. Zo ligt de beroemde berg Mont Ventoux vlak bij. Sterker nog vanuit uw ruime tuin kunt u genieten van een prachtig uitzicht op deze berg, die regelmatig wordt opgenomen in het routeprofiel van de Tour de France. Velen hebben de ambitie om de top van de berg te bereiken per fiets.

Over dit vakantiehuis in Bédoin

Het huis zelf is geheel vrijstaand en beschikt over een ruim privé zwembad, een grote tuin en een aangenaam terras. Het prachtige dorpje Bédoin, waar in de zomer altijd wel wat te beleven is, ligt op slechts 1,5 kilometer afstand. Het huis is van alle gemakken voorzien. Zo vindt u hier een prettige keuken met vier inductie kookplaten, een koelkast en een vriezer, een afwasmachine, wasdroger, oven, magnetron, televisie en een cd- en dvd-speler. Dankzij de beschikbare Wifi verbinding kunt u gemakkelijk en snel al uw belevenissen delen met de thuisblijvers.Vakantiehuis in Bédoin In het huis zijn drie slaapkamers, waarvan twee over een tweepersoonsbed beschikken. In de derde slaapkamer zijn twee eenpersoonsbedden te vinden. Kortom: dit prachtige vakantiehuis is de ideale vakantiebestemming voor een heerlijke vakantie met het gezin.

Omgeving van Bédoin

In de omgeving van dit leuke vakantiehuis in Bédoin is genoeg te zien en te beleven. Zo is de al eerder benoemde Mont Ventoux ook erg leuk om per auto te verkennen. Op heldere dagen is het uitzicht vanaf de top werkelijk adembenemend. Behalve Bédoin zijn er nog veel meer leuke plaatsjes in de nabije omgeving die absoluut een bezoekje waard zijn. Wat te denken van de plaatsjes Malaucène, Sault en Nyons, of de wat grotere plaatsen als Carpentras, Avignon en Orange? Voor de liefhebbers van de prachtige natuur van de Provence is een bezoekje aan de okergroeven bij Roussillon absoluut de moeite waard. Het moge duidelijk zijn: wanneer u op zoek bent naar een heerlijke gevarieerde vakantie met het gehele gezin is dit vakantiehuis in Bédoin een zeer geschikte vakantiebestemming.

[wpgmza id=”2″]

[adrotate group=”1″]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here