Belvilla

Belvilla

Belvilla is een reisorganisatie die in 1980 is opgericht en kan met recht een specialist worden genoemd wanneer het op vakantiehuizen aankomt.belvilla Belvilla beschikt namelijk over een enorm aanbod van ongeveer 20.000 vakantiehuizen in twintig verschillende landen in Europa. Naast vakantiehuizen in Frankrijk, biedt Belvilla ook vakantiehuizen in België, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Denemarken, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Luxemburg, Polen, Portugal, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije Zweden en Zwitserland aan. Tot het aanbod behoren allerlei verschillende vakantiewoningen, van kleine chalets in de bergen en luxe villa’s met zwembad en alle mogelijke luxe voorzieningen tot aan authentieke landhuizen en knusse appartementen. Het aanbod is dermate divers dat er ongetwijfeld wel een leuk vakantiehuisje voor u tussen zit.
De vakantiewoningen in het aanbod van Belvilla hebben allen echter een ding met elkaar gemeen. Zo hebben zij allemaal de typische sfeer van de omgeving. In iedere omgeving is genoeg te zien en te beleven. Ook zijn alle huizen sfeervol ingericht, waardoor u het enige echte vakantiegevoel ervaart.
Om de kwaliteit van uw vakantieadres te waarborgen, is Belvilla aangesloten bij de ANVR, het SGR en het Calamiteitenfonds. Zo kunt u met een gerust hart op vakantie. Bovendien worden alle huizen in het aanbod op jaarlijkse basis geïnspecteerd door de medewerkers van Belvilla. Zo kunt u er enerzijds zeker van zijn dat u niet voor nare verrassingen komt te staan, anderzijds weet u zo zeker dat alle informatie over de vakantiewoning in kwestie volledig actueel is. Belvilla
Op de website van Belvilla is het voltallige aanbod in kaart gebracht. Alle huizen worden getoond met mooie, actuele foto’s en een duidelijke omschrijving van de woning en de aanwezige voorzieningen. Er is dan ook geen twijfel over mogelijk dat er in het aanbod van Belvilla ongetwijfeld meerdere vakantiewoningen te bespeuren zijn die aan al uw wensen voldoen.

Zoek hier uw vakantiewoning bij Belvilla

Vakantiewoningen in Zuid-Frankrijk
Vakantiewoningen in Provence
Vakantiewoningen in Languedoc-Roussillon
Vakantiewoningen in Midi-Pyrénées
Vakantiewoningen in Aquitaine
Vakantiewoningen in Rhône-Alpes
Vakantiewoningen op Corsica
Vakantiewoningen in Auvergne
Vakantiewoningen in Limousin
Vakantiewoningen in Poitou-Charentes