Vakantie in de Alpes-de-Haute-Provence

Filter by

 

Vakantie in de Alpes-de-Haute-Provence

Het departement Alpes-de-Haute-Provence is een van de zes departementen in de regio Provence. In dit departement is veel te zien en te beleven. Een vakantie in de Alpes-de-Haute-Provence is dan ook van harte aan te bevelen.

Vakantiehuizen in de Alpes-de-Haute-Provence

Op de kaart is het ruime aanbod aan vakantiehuizen in het departement Alpes-de-Haute-Provence in kaart gebracht. Met het eenvoudige en uitgebreide filter kunt u gemakkelijk en doelgericht zoeken naar vakantiewoningen die aan al uw wensen voldoen. Het volledige aanbod van enkel de allerbeste aanbieders is inzichtelijk gemaakt. Gaat u met het gehele gezin op vakantie, of enkel met uw partner? Wilt u wel of geen zwembad bij uw vakantiewoning? Kiest u voor een vakantie in de natuur, of toch liever voor een vakantiewoning aan de rand van een leuk dorp? De keuze is reuze, er is voor ieder wat wils. Boek uw vakantiehuisje in de Alpes-de-Haute-Provence gemakkelijk via de kaart bij Topictravel.nl, Basic-travel.nl, Belvilla.nl of Happyhome.nl en geniet van een heerlijke vakantie in dit gebied.

Vakantie in de Alpes-de-Haute-Provence: wat is er te doen?

Vakantie in de Alpes-de-Haute-Provence
Wanneer u kiest voor een vakantie in de Alpes-de-Haute-Provence bent u er zeker van dat er genoeg te doen is in de omgeving van uw vakantiehuis. Wat te denken van de indrukwekkende Gorges du Verdon? Deze enorme kloof wordt ook wel de Grand Canyon van Europa genoemd. Aan beide kanten van de Gorges du Verdon loopt een weg, zodat u de kloof met de auto of per fiets kunt verkennen. Er zijn talloze mooie uitzichtpunten, dus neem uw camera mee. In de omgeving van deze kloof zijn ook nog wandelroutes aanwezig. Ook kunt u een waterfiets of kano huren waarmee u deze indrukwekkende kloof vanaf de rivier kunt verkennen. Een absolute aanrader! Ook zijn er in de regio vele leuke plaatsjes te vinden die absoluut de moeite waard zijn om te verkennen. Zo geldt het plaatsje Moustiers-Sainte-Marie als een van de mooiste plaatsjes in heel Frankrijk. Ook plaatsen als Sisteron, met haar indrukwekkende citadel, Digne-les-Bains met haar bronnen, Manosque en Castellane zijn een bezoekje waard.