Vakantie in de Alpes-Maritimes

Filter by

 

Vakantie in de Alpes-Maritimes

De regio Provence bestaat uit zes verschillende departementen, waarvan het departement Alpes-Maritimes er een is. Het departement Alpes-Maritimes grenst aan de Middellandse Zee en aan het land Italië. Vanwege de prachtige natuur en het heerlijke klimaat is dit gebied een geliefde vakantiebestemming bij velen.

Vakantiehuizen in de Alpes-Maritimes

Op de bovenstaande kaart is een ruim aanbod aan vakantiehuizen in de regio Alpes-Maritimes inzichtelijk gemaakt. Gebruik het bijhorende filter om het ruime aanbod aan vakantiewoningen in de regio Alpes-Maritimes te filteren op basis van uw voorkeuren. Zo kunt u filteren op het aantal personen, de maximale prijs per week en op de aanwezigheid van een zwembad. Wanneer u het filter volledig instelt op uw wensen, krijgt u vervolgens alle vakantiehuizen te zien die aan uw wensen voldoen. Wordt het een vakantiehuisje met een privézwembad aan zee, of toch liever een vakantiehuisje in de bergen? Het aanbod is enorm, er is voor ieder wat wils!

Vakantie in de Alpes-Maritimes: wat is er te doen?

Vakantie in de Alpes-Maritimes
Het departement Alpes-Maritimes staat bekend om haar prachtige zandstranden, haar heerlijke klimaat en de beeldschone natuur. Ook staat deze regio bekend om haar leuke steden en dorpen, welke een voor een absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken. Wat te denken van prachtige steden als Nice en Cannes? Of het prinsdom van Monaco? De prachtige stad Menton ligt nagenoeg op de grens met Italië, en is niet voor niets een zeer geliefde badplaats. Vanuit het prachtige, hooggelegen dorpje Eze kunt u genieten van een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee. Ook het middeleeuwse dorpje Saint-Paul-de-Vence is een bezoekje waard. Het moge duidelijk zijn: in het departement Alpes-Maritimes is genoeg te zien en te beleven. Een vakantie in de Alpes-Maritimes is dan ook een absolute aanrader. Wacht niet langer en boek nu een heerlijke vakantie in deze prachtige streek!