Vakantie in de Hautes-Alpes

Filter by

 

Vakantie in de Hautes-Alpes

De regio Provence bestaat uit zes departementen, waarvan het departement Hautes-Alpes het meest noordelijke departement is. Dit departement staat bekend om haar prachtige natuur en vele wandel- en fietsmogelijkheden in het prachtige landschap van de Alpen. Een vakantie in de Hautes-Alpes is dan ook aan te bevelen voor diegenen die op zoek zijn naar rust en ruimte, middenin de prachtige natuur.

Vakantiehuizen in de Hautes-Alpes

In het departement Hautes-Alpes zijn vele leuke vakantiehuizen beschikbaar. Op de kaart is enkel het aanbod van de beste reisorganisaties in kaart gebracht. Zo gaat u altijd met een goed gevoel op vakantie. Door te filteren op het aantal personen, de maximale prijs per week en de aanwezigheid van een zwembad kunt u eenvoudig het vakantiehuis van uw dromen vinden. Wordt het een vakantiehuis in de natuur, of een knusse vakantiewoning aan de rand van een dorpje? Of toch liever een appartement hoog in de bergen? Dankzij het ruime aanbod is er voor ieder wat wils.

Vakantie in de Hautes-Alpes: wat is er te doen?

Vakantie in de Hautes-Alpes
Wanneer u besluit om uw vakantie door te brengen in het departement, staat een ding in ieder geval vast. U hoeft zich niet te vervelen! Met name voor de fanatieke wandelaars en fietsers onder ons is in dit departement genoeg te beleven. Liefhebbers van mooie steden en dorpen kunnen terecht in Gap en Barcelonette. Ook uitstapjes naar de iets zuidelijker gelegen plaatsen Sisteron en Digne-les-Bains behoren echter tot de mogelijkheden. Ook in de nabijgelegen regio Drôme, die bekend staat om haar prachtige natuur, is genoeg te zien en te beleven. Zo liggen ook leuke plaatsjes in de Drôme zoals Nyons en Grignan op reisafstand. Een vakantie in de Hautes-Alpes is wat dat betreft de ideale keuze wanneer u op zoek bent naar een veelzijdige vakantie! Wacht niet langer en boek nu uw vakantie in deze prachtige omgeving via de bovenstaande kaart.