Bezienswaardigheden in Landes

Het departement Landes is een veelzijdige vakantiebestemming. Bezienswaardigheden in Landes zijn er genoeg. Deze streek staat voornamelijk bekend om haar prachtige, uitgestrekte bossen en natuurgebieden. Wanneer u uw vakantie doorbrengt in deze mooie streek kunnen wandelingen door het Forêt des Landes dan ook niet op uw lijstje ontbreken. In deze uitgestrekte bossen zijn talloze prachtige wandelpaden aangelegd. Een genot voor natuurliefhebbers! Ook het mooie moerasgebied Marais d’Orx is meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Abbaye de Sorde is een mooie abdij in het plaatsje Sorde-l’Abbaye. Deze abdij staat bekend als een van de mooiste abdijen in deze streek. Vanwege haar veelzijdigheid is deze mooie streek in de regio Aquitaine een uitstekende vakantiebestemming. In Landes is namelijk genoeg te zien en te beleven!

De bezienswaardigheden in Landes op een rij

Op deze pagina zijn de leukste bezienswaardigheden in Landes op een rij gezet. Elk van deze leuke bezienswaardigheden zijn prima bereikbaar vanuit plaatsen als Dax, Mont-de-Marsan, Hastingues of Labastide-d’Armagnac. Elk van deze genoemde plaatsen is meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Dankzij de gunstige ligging van deze plaatsen is elk van deze plaatsen een ideale uitvalsbasis om de bezienswaardigheden in deze regio te ontdekken.

Bezienswaardigheden in Landes

Deze bezienswaardigheden in Landes zelf bezoeken?

Wilt u deze bezienswaardigheden in Landes zelf bezoeken? Om het u makkelijk te maken hebben wij voor u de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de beste hotels in deze streek voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de genoemde bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in het prachtige departement Landes!