Bezienswaardigheden in Pyrénées-Atlantiques

Het departement Pyrénées-Atlantiques, dat ook wel bekend staat als Frans Baskenland, is een bijzondere vakantiebestemming. Bezienswaardigheden in het departement Pyrénées-Atlantiques zijn er in overvloed. Dit departement staat bekend om haar prachtige natuur. Het prachtige heuvelachtige, groene landschap is tijdens de zomermaanden een prima vakantiebestemming. In deze streek is veel te zien en te beleven. Van de spectaculaire Gorges de Kakuetta en de indrukwekkende grotten van Isturitz en Oxocelhaya tot aan de hoge berg La Rhune, met haar leuke treintje. Tijdens heldere dagen is een ritje met le Petit train de la Rhune absoluut de moeite waard. Niet alleen het ritje zelf is erg leuk, ook kunt u vanaf de top van La Rhune genieten van een verbluffend uitzicht.

De bezienswaardigheden in Pyrénées-Atlantiques op een rij

Op deze pagina zijn de verschillende bezienswaardigheden in het departement Pyrénées-Atlantiques voor u inzichtelijk gemaakt. Elk van de genoemde bezienswaardigheden is prima bereikbaar vanuit grotere, prachtige plaatsen als Bayonne en Biarritz. Ook vanuit plaatsjes als Ainhoa, Espelette en La Bastide-Clairence zijn de onderstaande bezienswaardigheden echter goed bereikbaar. Bovendien is elk van de genoemde plaatsen ook erg leuk om eens door heen te wandelen. Wanneer u uw vakantie doorbrengt in het departement Pyrénées-Atlantiques hoeft u zich geen moment te vervelen!

Bezienswaardigheden in Pyrénées-Atlantiques

Deze bezienswaardigheden in Pyrénées-Atlantiques zelf bezoeken?

Wilt u deze bezienswaardigheden in het departement Pyrénées-Atlantiques zelf bezoeken? Om het u gemakkelijk te maken hebben wij voor u een inzage gemaakt in de leukste vakantiehuizen, campings en hotels in deze streek. Zo kunt u elk van de genoemde bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in Frans Baskenland!