Steden en dorpen in Landes

Het departement Landes is een fijne vakantiebestemming in het zuidwesten van Frankrijk.Steden en dorpen in Landes Er zijn talloze leuke steden en dorpen in Landes te vinden. Het departement Landes maakt samen met de departementen Dordogne, Lot-et-Garonne en Pyrénées-Atlantiques deel uit van de regio Aquitaine. Er zijn veel mooie bezienswaardigheden en steden en dorpen te vinden in het departement Landes. Wanneer u uw vakantie doorbrengt in deze streek kunt u onder meer mooie plaatsen als Dax, Hastingues, Lasbastide-d’Armagnac, Mimizan en Mont-de-Marsan bezoeken. Elk van deze plaatsen is meer dan de moeite waard om te bezoeken!

De steden en dorpen in Landes op een rij

Op deze pagina zijn de vele leuke steden en dorpen in het departement Landes op een rijtje gezet. Elk van de op deze pagina benoemde plaatsen is meer dan de moeite waard om te bezoeken wanneer u uw vakantie doorbrengt in het departement Landes, of elders in de regio Aquitaine. Naast de vele leuke plaatsen, zijn er ook veel leuke bezienswaardigheden in het departement Landes te vinden. Zo is uw vakantie in deze mooie streek eigenlijk niet compleet zonder het mooie Forêt des Landes bezocht te hebben. Het Forêt des Landes is het grootste maritieme pijnboombos van Europa. Ook zijn bezoekjes aan mooie abdijen als Abbaye de Sorde en de abdij van Saint-Sever meer dan de moeite waard!

Steden en dorpen in Landes

Deze steden en dorpen in Landes zelf bezoeken?

Wilt u deze leuke plaatsen in deze veelzijdige streek zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de meest comfortabele hotels in het departement Landes op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van deze mooie steden en dorpen in het departement Landes eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in deze streek!