Bezienswaardigheden in Haute-Loire

In het departement Haute-Loire is genoeg te zien en te beleven. Bezienswaardigheden in Haute-Loire zijn er dan ook genoeg. Haute-Loire is een van de minst bezochte streken in het zuiden van Frankrijk. De drukte tijdens de zomermaanden in de Provence is dan ook niet te vergelijken met de drukte in dit gebied. De bezienswaardigheden in Haute-Loire variëren van de bijzondere abdij van La Chaise-Dieu tot aan het indrukwekkende kasteel van Polignac en de kapel van Saint-Michel d’Aiguilhe. Laatstgenoemde bezienswaardigheid torent hoog uit boven de mooie plaats Le Puy-en-Velay. Elk van deze bezienswaardigheden is meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren.

De bezienswaardigheden in Haute-Loire op een rij

Op deze pagina zijn de leukste bezienswaardigheden in Haute-Loire voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u uw vakantie in deze prachtige streek eenvoudig plannen. Elk van de onderstaande bezienswaardigheden is erg leuk om te bezoeken. De bezienswaardigheden zijn prima bereikbaar vanuit de nabijheid van plaatsen als Lavaudieu, het eerder genoemde Le Puy-en-Velay of Pradelles. Niet alleen is elk van deze plaatsen een ideale uitvalsbasis voor een vakantie in het departement Haute-Loire: ook is er in deze plaatsen genoeg te zien en te beleven. Van prachtige oude gebouwen en middeleeuwse straatjes tot aan heerlijke terrasjes waar u tijdens de warme zomerdagen kunt genieten van een verkoelend drankje.

Bezienswaardigheden in Haute-Loire

Deze bezienswaardigheden in Haute-Loire bezoeken?

Wilt u de bezienswaardigheden in deze prachtige streek zelf bezoeken? Wij hebben voor u de beste vakantiewoningen, campings en hotels in dit gebied voor u inzichtelijk gemaakt. Zo kunt u elk van de genoemde bezienswaardigheden in dit gebied eenvoudig bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres!