Bezienswaardigheden in Cantal

In het departement Cantal is veel te zien en te beleven. Er zijn dan ook vele leuke bezienswaardigheden in Cantal te vinden. Vanwege de prachtige natuur en de vele wandelmogelijkheden is het departement Cantal een ideale vakantiebestemming voor de wandelaars onder ons.Bezienswaardigheden in Cantal Ook voor diegenen die niet van wandelen houden is er echter genoeg te zien en te beleven. Wat te denken van het indrukwekkende Viaduc de Garabit? Deze prachtige spoorbrug staat bekend als een van de meest bijzondere bruggen in de Auvergne. Het Château de Val staat bekend om haar schilderachtige ligging en absoluut de moeite waard om eens met een bezoekje te vereren. En dan is er ook nog de Puy Mary, een prachtige uitgedoofde vulkaan. Vanaf de top van deze berg kunt u genieten van een adembenemend uitzicht over de Monts du Cantal!

De bezienswaardigheden in Cantal op een rij

Op deze pagina zijn de leukste bezienswaardigheden in Cantal voor u inzichtelijk gemaakt. Zo kunt u eenvoudig uw vakantie plannen in dit gebied. Elk van de bezienswaardigheden op deze pagina is meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Deze bezienswaardigheden zijn prima bereikbaar vanuit plaatsen als Aurillac, Saint-Flour of het schilderachtige Salers. Het laatstgenoemde plaatsje staat behoort officieel tot de allermooiste dorpjes in heel Frankrijk en is dan ook zeker de moeite waard om te bezoeken.

Bezienswaardigheden in Cantal

Deze bezienswaardigheden in Cantal bezoeken?

Wilt u deze leuke bezienswaardigheden in het departement Cantal zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de beste campings en de meest comfortabele hotels in dit gebied voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de genoemde bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in dit prachtige gebied!