Bezienswaardigheden in Puy-de-Dôme

Het departement Puy-de-Dôme is een geliefde vakantiebestemming. Bezienswaardigheden in Puy-de-Dôme zijn er in overvloed. Dit is wellicht het bekendste gedeelte van de Auvergne, wat terug te zien is in het aantal mogelijke uitstapjes. Dit gebied staat bekend om haar prachtige landschap en de vele verschillende, leuke bezienswaardigheden.Van prachtige oude abdijen en basilieken als de abdij van Mozac en de basiliek van Orcival tot aan indrukwekkende kastelen als het kasteel van Murol. Ook indrukwekkende landschappen als Puy de Dôme en Puy de Sancy moet u echt eens gezien hebben. Mede dankzij de vele verschillende bezienswaardigheden kunt u gerust enkele weken doorbrengen in dit schitterende gebied zonder dat u zich hoeft te vervelen.

De bezienswaardigheden in Puy-de-Dôme op een rij

Op deze pagina zijn de leukste bezienswaardigheden in het departement Puy-de-Dôme voor u op een rijtje gezet. Elk van de benoemde bezienswaardigheden is prima bereikbaar vanuit de vele leuke plaatsen in dit departement. Van Clermont-Ferrand en Montpeyroux tot aan Riom: elk van deze plaatsen is een prima uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in deze streek. Bovendien is elk van deze plaatsen ook absoluut de moeite waard om te verkennen. Zeker in een grotere plaats als Clermont-Ferrand kunt u gerust een weekend doorbrengen zonder uitgekeken te raken.

Bezienswaardigheden in Puy-de-Dôme

Deze bezienswaardigheden in Puy-de-Dôme bezoeken?

Wilt u deze bezienswaardigheden in het departement Puy-de-Dôme zelf bezoeken? Wij hebben voor u de beste vakantiewoningen, campings en hotels in dit gebied voor u inzichtelijk gemaakt. Zo kunt u elk van de genoemde bezienswaardigheden in Puy-de-Dôme eenvoudig bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres. Mogen wij u alvast een hele fijne vakantie toewensen?