Bezienswaardigheden in Calvados

Bezienswaardigheden in Calvados zijn er in overvloed.Batterie de Longues-sur-Mer In dit departement zijn veel bezienswaardigheden te vinden die met de Tweede Wereldoorlog te maken hebben, want op 6 juni 1944 kwamen landden de Geallieerden in dit deel van Normandië. Samen met de departementen Manche en Orne vormt het departement Calvados de regio Basse-Normandie. Wanneer u uw vakantie doorbrengt in dit mooie departement kunt u onder meer indrukwekkende bezienswaardigheden als Pointe du Hoc, Omaha Beach en Batterie de Longues-sur-Mer bezoeken. Elk van deze bezienswaardigheden is de moeite waard om te bezoeken voor jong en oud. Bent u geïnteresseerd in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog? Dan moet u deze indrukwekkende bezienswaardigheden in deze prachtige streek echt eens gezien hebben!

De bezienswaardigheden in Calvados op een rij

Op deze pagina zijn de meest indrukwekkende bezienswaardigheden in Calvados op een rijtje gezet. Elk van deze bezienswaardigheden is goed te bereiken vanuit de vele leuke steden en dorpen in deze streek. Zo is de schitterende havenplaats Honfleur niet alleen de moeite waard om te bezoeken: ook is deze plaats een ideale uitvalsbasis voor een vakantie in Calvados. Ook grotere steden als Bayeux en Caen hebben veel te bieden. In beide steden is genoeg te zien en te beleven!

Bezienswaardigheden in Calvados

Deze bezienswaardigheden in Calvados zelf bezoeken?

Wilt u deze leuke bezienswaardigheden in deze mooie streek zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de meest comfortabele hotels op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de bezienswaardigheden in Calvados eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in deze streek!

Zonnig Zuid-Frankrijk