Bezienswaardigheden in Manche

Er zijn veel mooie bezienswaardigheden in Manche te vinden.Bezienswaardigheden in Manche Het departement Manche maakt samen met de departementen Calvados en Orne deel uit van de regio Basse-Normandie. Tijdens de Tweede Wereldoorlog vond in deze regio de geallieerde landing in Normandie plaats, beter bekend als Operation Overlord. In het departement Manche zijn dan ook verschillende bezienswaardigheden te vinden die met de Tweede Wereldoorlog te maken hebben, zoals de Batterij van Azeville en Utah Beach. Wanneer u uw vakantie doorbrengt in dit gebied is een bezoekje aan deze indrukwekkende bezienswaardigheden meer dan de moeite waard. Ook leuk is een uitstapje naar het Château de Pirou. Dit indrukwekkende kasteel werd in de twaalfde eeuw gebouwd in opdracht van de heren van Pirou en moest het schiereiland Cotentin beschermen. Volgens de kenners behoort dit kasteel tot op de dag van vandaag tot de mooiste bezienswaardigheden in Manche.

De bezienswaardigheden in Manche op een rij

Op deze pagina zijn de meest indrukwekkende bezienswaardigheden in deze veelzijdige streek op een rijtje gezet. Elk van deze bezienswaardigheden is goed te bereiken vanuit de vele leuke steden en dorpen in deze streek. Zo zijn plaatsen als Barfleur, Mont Saint-Michel en Sainte-Mère-Église niet alleen de moeite waard om te bezoeken: ook zijn deze plaatsen stuk voor stuk geschikt als uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in deze streek!

Bezienswaardigheden in Manche

Deze bezienswaardigheden in Manche zelf bezoeken?

Wilt u deze leuke bezienswaardigheden in deze mooie streek in de regio Basse-Normandie zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de meest comfortabele hotels in dit gebied op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de bezienswaardigheden in Manche eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in deze streek!

Zonnig Zuid-Frankrijk