De leukste gezinscampings in de Provence

0
706
De leukste gezinscampings in de Provence

De leukste gezinscampings in de Provence

De vakantie doorbrengen op een prachtige camping in de Provence, met het hele gezin. Wie wil dat nou niet? Daarom hebben wij voor u de leukste gezinscampings in de Provence voor u op een rijtje gezet.

De leukste gezinscampings in de Provence: Camping Esterel Caravaning

De leukste gezinscampings in de Provence
Wat krijgt u als u het prachtige natuurgebied dat bekend staat als het Massif de l’Esterel combineert met vijf zwembaden, wellness faciliteiten, tennisbanen en een prachtig campingterrein? Juist ja, een onvergetelijke vakantie! Camping Esterel Caravaning is een prachtige camping, geschikt voor het gehele gezin. Omdat op de camping alle faciliteiten aanwezig zijn, hoeft u eigenlijk niet eens het campingterrein af om te kunnen genieten van een heerlijke vakantie. Wij raden u aan dit wel te doen, want in de omgeving liggen prachtige plaatsen als Saint-Tropez en Cannes. Ook behoren uitstapjes naar de prachtige Gorges du Verdon, in het binnenland, tot de mogelijkheden. En hadden wij al vermeld dat er op slechts 3,5 kilometer vanaf de camping een prachtig zandstrand ligt? Genoeg redenen om Camping Esterel Caravaning te noemen in deze lijst van de leukste gezinscampings in de Provence!

De leukste gezinscampings in de Provence: Camping Les Prairies de la Mer

De leukste gezinscampings in de Provence
In het overzicht van de leukste gezinscampings in de Provence kan een vermelding van Camping Les Prairies de la Mer niet ontbreken. Deze camping is ideaal voor gezinnen die graag genieten van een heerlijke strandvakantie: de camping ligt namelijk direct aan een prachtig zandstrand! Niet alleen biedt deze camping een breed scala aan activiteiten; ook is er in de omgeving van de camping genoeg te zien en te beleven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uitstapjes naar prachtige plaatsen als Grimaud, Nice en Saint-Tropez. Op zoek naar een van de leukste gezinscampings in de Provence aan het strand? Dan is Camping Les Prairies de la Mer een uitstekende keuze!

De leukste gezinscampings in de Provence: Camping Domaine du Verdon

De leukste gezinscampings in de Provence
Op zoek naar een mooie gezinscamping in de natuur, in de buurt van de Gorges du Verdon? Dan is Camping Domaine du Verdon een uitstekende keuze. Camping Domaine du Verdon ligt, zoals de naam al doet vermoeden, vlakbij de spectaculaire Gorges du Verdon. Op de camping zijn drie zwembaden te vinden, zodat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Ook is er ondermeer een kinderspeeltuin, een volleybalveld, een minigolfbaan en een tennisbaan te vinden. Uiteraard kan ook een Jeu de boules baan niet ontbreken. In de omgeving zijn talloze leuke uitstapjes te maken, van de Gorges du Verdon tot aan prachtige plaatsjes als Castellane en Moustiers-Sainte-Marie.

De leukste gezinscampings in de Provence: Camping Domaine de la Sainte Baume

De leukste gezinscampings in de Provence
Camping Domaine de la Sainte Baume is een veelzijdige camping voor het gehele gezin en komt daarom terug in deze lijst van de leukste gezinscampings in de Provence. Camping Domaine de la Sainte Baume biedt alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie met het gezin. Van verschillende zwembaden met glijbanen, een jacuzzi en een heerlijk solarium met ligbedden, tot aan allerlei sportgelegenheden. Wat te denken van een tennisbaan, een boogschietbaan en nog veel meer? Uw kinderen hoeven zich tijdens het verblijf op Camping Domaine de la Sainte Baume werkelijk geen moment te vervelen. Op circa 100 meter afstand van de camping ligt een manege, zodat u per paard de omgeving kunt verkennen. In de omgeving van deze camping is genoeg te zien en te beleven. Zo liggen de prachtige Calanques van Cassis op slechts dertig kilometer afstand. Dit bijzondere landschap, met haar prachtige baaitjes en stranden moet u echt eens gezien hebben. Ook uitstapjes naar prachtige steden als Aix-en-Provence of Marseille behoren tot de mogelijkheden. Camping Domaine de la Sainte Baume is dan ook een heerlijke vakantiebestemming voor een veelzijdige vakantie met het gehele gezin!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here