De vijf mooiste campings bij Gorges du Verdon

0
1416
De vijf mooiste campings bij de Gorges du Verdon

De vijf mooiste campings bij Gorges du Verdon

Bent u op zoek naar de mooiste campings bij de Gorges du Verdon? De omgeving rondom Gorges du Verdon is enorm veelzijdig. Van de vele mooie bezienswaardigheden als het Plateau de Valensole en het Lac de Sainte-Croix tot aan de indrukwekkende Gorges du Verdon zelf. Ook aan mooie plaatsjes is er geen gebrek. Zo kunt u onder meer het gezellige Castellane of het prachtige Moustiers-Sainte-Marie bezoeken. Het is dan ook niet voor niets dat er veel mooie campings bij Gorges du Verdon te vinden zijn. In deze blog zetten wij de vijf mooiste campings bij Gorges du Verdon voor u op een rij!
Sandaya Camping Domaine du Verdon

1. Camping Sandaya Domaine du Verdon

Camping Sandaya Domaine du Verdon ligt bij de leuke plaats Castellane, bij de oostelijke ingang van de Gorges du Verdon. De camping ligt op een prachtig, langgerekt terrein langs de rivier Verdon en is omgeven door prachtige bergtoppen met bossen en rotsen. Op deze grote camping is altijd wel iets te beleven voor jong en oud. Zo is er onder meer een mooi groot zwembad met een waterglijbaan!
Meer informatie over deze camping…
Camping Terra Verdon-Ciela Village

2. Camping Terra Verdon-Ciela Village

Camping Terra Verdon-Ciela Village ligt midden in de natuur, op ongeveer twee kilometer van Castellane. Deze ruim opgezette camping is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen, want er is veel te beleven. Zo kan er gezwommen worden in het mooie zwembad op de camping, maar ook in het aangrenzende meer Lac de Castillon.
Meer informatie over deze camping…

3. Camping Domaine Chasteuil Provence

Camping Domaine Chasteuil Provence ligt op een mooi groen terrein aan de rivier Verdon. Verschillende staanplaatsen liggen zelfs direct aan de rivier! Deze camping is dan ook een bijzonder geschikte uitvalsbasis om de Gorges du Verdon te ontdekken. De camping ligt ongeveer acht kilometer van Castellane, aan de ingang van de Gorges du Verdon. Vanaf uw staanplaats op deze camping wandelt, fietst of vaart u zo deze mooie kloof in!
Meer informatie over deze camping…
Camping La Farigoulette

4. Camping La Farigoulette

Camping La Farigoulette ligt aan de westkant van de Gorges du Verdon, vlak bij het Lac de Sainte-Croix. Deze middelgrote gezinscamping ligt in een groot dennenbos, waardoor er veel schaduwrijke staanplaatsen zijn. Op de camping is een mooi zwembad te vinden en er kan ook gezwommen worden in het nabijgelegen meertje. Vanaf deze camping bent u niet alleen zo in de Gorges du Verdon, ook kunt mooie plaatsjes als Moustiers-Sainte-Marie, Aiguines, Aups en Riez ontdekken!
Meer informatie over deze camping…
Camping Huttopia Gorges du Verdon

5. Camping Huttopia Gorges du Verdon

Camping Huttopia Gorges du Verdon ligt in de Gorges du Verdon, aan de oever van de gelijknamige rivier. Deze camping is een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers, want de staanplaatsen liggen op een mooi, bebost terrein. Vanaf de camping wandelt u zo het prachtige landschap van de Gorges du Verdon in!
Meer informatie over deze camping…

Liever een vakantiepark bij de Gorges du Verdon?

Brengt u uw vakantie liever door op een vakantiepark in de buurt van de Gorges du Verdon? Dan is vakantiepark Villa’s du Verdon precies wat u zoekt. Neem snel een kijkje bij Francecomfort.com!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here