De zomer is op komst! Op naar het zuiden van Frankrijk!

0
918

Op naar het zuiden van Frankrijk!

Eindelijk! Na een lange winterperiode is dan toch de lente begonnen. Na een lange, koude winter is er niets lekkerder dan de lentezon! De natuur ontwaakt, en de zomer staat voor de deur. Hét perfecte moment om uw vakantie in te plannen, mocht u dit nog niet hebben gedaan. Het zuiden van Frankrijk wacht op u!

Natuurlijk zijn er heel veel verschillende mogelijkheden voor uw vakantie. Wilt u heerlijk genieten aan zee, of ligt u liever aan de rand van een zwembad? Bent u op zoek naar een vakantie boordevol leuke uitstapjes? Of misschien toch een sportieve vakantie? In het  zuiden van Frankrijk kan het allemaal!

Het zuiden van Frankrijk: de ideale vakantiebestemming!

Een vakantie in het zuiden van Frankrijk zou bestempeld kunnen worden als de ideale vakantie. Voor de strandliefhebbers zijn er talloze prachtige stranden langs de Middellandse Zee, of aan de Atlantische kust. De sportliefhebbers kunnen ter fiets hun grenzen verleggen op de flanken van de legendarische Mont Ventoux, of op de flanken van een van de talloze bergen in de Pyreneeën. Ook voor de watersportliefhebbers zijn er voldoende mogelijkheden, van raften op een ruige rivier en het windsurfen aan de kust, tot aan het rustgevende kanoën in de Gorges du Verdon. In de Aquitaine zijn talloze golfbanen te vinden van verschillende moeilijkheidsgraden. Plezier gegarandeerd voor zowel de experts als de beginnelingen onder ons!

Vele vakantiehuisjes beschikken over een zwembad. Bovendien heeft bijna elk dorpje een gemeentelijk zwembad waar u, al dan niet tegen een kleine betaling, heerlijk kunt vertoeven. Ook voor de cultuurliefhebbers is er genoeg te zien en te doen in het zuiden van Frankrijk. Van de oude middeleeuwse stad Carcassonne tot de Arena van Nîmes: er is voor ieder wat wils! En dan zijn het heerlijke klimaat, en de heerlijke streekgerechten en wijnen nog buiten beschouwing gebleven!

De afstand van Utrecht tot Marseille bedraagt circa 1205 kilometer via de Route du Soleil. Zuid-Frankrijk is dan ook goed bereikbaar met de auto. Gaat u liever met het vliegtuig? Vanuit Nederland kan er onder andere gevlogen worden op Carcassonne, Nice en Marseille. Op zonnigzuidfrankrijk.nl zijn de leukste bezienswaardigheden, en de mooiste dorpen en steden voor u inzichtelijk gemaakt. Kunt u niet meer wachten, en wilt u direct uw vakantie boeken? Dat kan! Op zonnigzuidfrankrijk.nl zijn meerdere aanbieders voor u op een rijtje gezet!

Heel veel plezier gewenst met het zoeken naar uw vakantiebestemming in zonnig Zuid-Frankrijk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here