Etappe 20: de tijdrit in Marseille

0
650
Tijdrit in Marseille

Op zaterdag 1 juli begon de Tour de France 2017 weer. Het is vanaf dat moment weer 3 weken afzien voor de renners en genieten voor de liefhebbers van het grootste wielerspektakel ter wereld. Zonnigzuidfrankrijk.nl informeert u via onze blogserie over de moeilijkheden en mogelijkheden van elke etappe die verreden wordt in Zuid-Frankrijk. Ook worden de mooiste steden, dorpen en bezienswaardigheden in de omgeving van de etappe op een rijtje gezet. In deze blog vertellen wij alles wat u moet weten over etappe 20: de tijdrit in Marseille.Tijdrit in Marseille

Etappe 20: de tijdrit in Marseille

De kans is aanzienlijk dat de Tour de France bij aanvang van etappe 20 al beslist is. De zware bergetappes liggen achter ons en vandaag is de allerlaatste kans om nog wat plaatsjes op te schuiven in het klassement. Wij verwachten echter dat de drager van de gele trui al voor aanvang van de tijdrit op een veilige afstand staat van de nummer twee in het klassement. Er moet dan wel iets heel geks gebeuren, zoals een valpartij, om de koppositie in het klassement in gevaar te brengen. De individuele tijdrit van vandaag is 22,5 kilometer lang en gaat over een licht glooiende route naar een explosief klimmetje. Dit klimmetje zal naar onze verwachting echter geen beslissende rol spelen in de uitkomst van deze etappe.

Bezienswaardigheden in de omgeving van de etappe 20: de tijdrit in Marseille

De tijdrit van vandaag gaat door de mooie stad Marseille, waar natuurlijk genoeg te zien en te beleven is. Ook in de omgeving van Marseille is echter genoeg leuks te doen. Wat te denken van een leuke wandeling door mooie plaatsen als Salon-de-Provence, Aix-en-Provence of Martigues? Iets verderop liggen mooie plaatsen als Hyères en Toulon, die ook meer dan de moeite waard zijn om met een bezoekje te vereren. Tot slot is ook een bezoekje aan het prachtige natuurschoon van de Calanques de Cassis meer dan de moeite waard. Dit prachtige landschap aan de kust van de Middellandse Zee moet u echt eens gezien hebben!
Tijdrit in Marseille

De tijdrit in Marseille bijwonen?

Wilt u de tijdrit in Marseille zelf bijwonen? Zoek hier een leuk vakantiehuis, een mooie camping of een goed hotel in de omgeving!

[adrotate group=”1″]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here