Tien leuke campings in Drôme

0
1716
Tien leuke campings in Drôme

Tien leuke campings in Drôme

Het departement Drôme is een prachtige streek die bekend staat om zijn veelzijdigheid. Er zijn talloze mooie plaatsjes te vinden zoals Buis-les-Baronnies, Die, Grignan, Montbrun-les-Bains, Nyons en Crest. Ook kunt u een veelvoud aan leuke bezienswaardigheden bezoeken, zoals het bekende Palais Idéal of Ferme aux Crocodiles. Leuk voor jong en oud! Het departement Drôme staat hiernaast bekend om de prachtige natuur. Zo kunt u in het mooie landschap van de Vercors talloze wandelingen maken. Ook een ritje over Combe Laval, een indrukwekkende route door dit gebied, is absoluut de moeite waard. Bij het plaatsje Rémuzat kunt u genieten van een prachtig uitzicht vanaf Le Rocher du Caire, een mooie hoge rots. In het zuiden van deze streek, aan de grens met het departement Vaucluse, kunt u de prachtige Gorges du Toulourenc verkennen. Het departement Drôme is dan ook een ideale vakantiebestemming voor een veelzijdige vakantie!

Tien leuke campings in Drôme op een rij

Leuke campings in Drôme zijn er in overvloed. In deze blog zetten wij de tien leukste campings in Drôme voor u op een rijtje.
Camping La Source du Jabron

1. Camping La Source du Jabron

Camping La Source du Jabron is een leuke gezinscamping bij het plaatsje Dieulefit. De camping ligt aan het riviertje Jabron en ligt op een mooi, groen terrein met veel begroeiing en schaduwrijke plekken. Op de camping is een mooi zwembad, inclusief waterglijbaan en apart kleuterbadje voor de allerkleinsten. In de bergachtige, groene omgeving van deze camping zijn talloze wandelroutes te vinden. Deze camping is dan ook een geliefde vakantiebestemming voor natuurliefhebbers.
Meer informatie over deze camping…

Camping Les Terrasses Provençales

2. Camping Les Terrasses Provençales

Camping Les Terrasses Provençales is een mooie terrassencamping en ligt ongeveer tien kilometer ten noordwesten van de leuke plaats Nyons. De camping ligt op een bosrijk terrein, te midden van een bergachtig landschap. Vanaf de camping kunt u genieten van een mooi uitzicht op de Mont Ventoux. Deze relatief kleine camping is een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers.
Meer informatie over deze camping…

Camping L’Hirondelle

3. Camping L’Hirondelle

Op zoek naar een leuke camping in het departement Drôme die geschikt is voor het hele gezin? Dan is Camping L’Hirondelle een uitstekende keuze. Deze camping ligt op ongeveer 3,5 kilometer afstand van het sfeervolle plaatsje Châtillon-en-Dios, midden in een 13,5 hectare groot bos, aan de rivier de Bez. Vanaf de staanplaatsen heeft u een prachtig uitzicht op de velden en bergen. Op de camping is een leuk zwembad met meerdere glijbanen te vinden. Ook kan er gezwommen worden in de rivier de Bez.
Meer informatie over deze camping…

Camping Domaine de l'Écluse

4. Camping Domaine de l’Écluse

Camping Domaine de l’Écluse ligt in het zuiden van het departement Drôme, vlak bij de Mont Ventoux. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor diegenen die de zogenaamde ‘Reus van de Provence’ per fiets willen beklimmen. De camping ligt in een diep dal aan de rivier Eygemarse, op een terrein met veel vegetatie. Er is een mooi zwembad waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen.
Meer informatie over deze camping…

5. Camping Village Huttopia Dieulefit

Camping Village Huttopia Dieulefit is een geschikte camping voor natuurliefhebbers. De camping ligt, zoals de naam al doet vermoeden, niet ver van het leuke plaatsje Dieulefit. Deze camping ligt midden in de natuur. De staanplaatsen liggen tussen bomen of aan een beekje. Op deze groene camping is een mooi zwembad te vinden en een klein meertje, waar zowel gezwommen als gevist kan worden.
Meer informatie over deze camping…

Flower Camping Le Château

6. Flower Camping Le Château

Flower Camping Le Château ligt bij het leuke plaatsje Hauterives, vlakbij het indrukwekkende Palais Idéal. Deze camping is ideaal voor rustzoekers. De camping is ruim opgezet en ligt op een bosrijk terrein. Dankzij de vele struiken en bomen is er veel privacy en schaduw. Op de camping is een mooi buitenzwembad, maar u kunt ook pootjebaden in de rivier La Galaure.
Meer informatie over deze camping…

Camping Les Chapelains

7. Camping Les Chapelains

Camping Les Chapelains is een kleine camping met 49 plaatsen bij de plaats Saillans. De camping ligt aan de rivier Drôme en is omringd door groene heuvels. Deze familiecamping is een aangename plek om lekker tot rust te komen. Er kan gezwommen worden in de rivier Drôme en er is een klein strandje waar u van de zon kunt genieten. De camping ligt op een groen en bosrijk terrein, waardoor er altijd sprake is van voldoende privacy en schaduwrijke plekken.
Meer informatie over deze camping…

Camping Domaine la Garenne

8. Camping Domaine la Garenne

Camping Domaine la Garenne is een rustige natuurcamping en ligt vlak bij het plaatsje Saint-Avit. De ruime staanplaatsen liggen tegen een heuvel in een bos. Aan de voet van deze heuvel ligt een mooi buitenzwembad. De verschillende staanplaatsen liggen op diverse plateau’s en hebben veel privacy. Jong en oud hoeven zich niet te vervelen op deze camping. Doordat de staanplaatsen midden in de natuur liggen kunnen kinderen naar hartenlust spelen en volwassenen heerlijk in de schaduw genieten van een goed boek.
Meer informatie over deze camping…

Camping Les Bastets

9. Camping Les Bastets

Camping Les Bastets ligt in de Drôme Provençale, vlakbij de plaats Marsanne. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de natuur en de bergachtige omgeving. De staanplaatsen op deze camping liggen op verschillende terrassen en halverwege de camping ligt een bijzonder mooi zwembad. Waar de staanplaatsen op het lager gelegen gedeelte van de camping tussen de bomen en heggen liggen, kunt u op de hoger gelegen staanplaatsen genieten van een prachtig uitzicht. Zo is er voor ieder wat wils op deze prachtige camping!
Meer informatie over deze camping…

Camping Le Lac Bleu

10. Camping Le Lac Bleu

Camping Le Lac Bleu ligt aan een meertje in het natuurpark Vercors, niet ver van het plaatsje Saint-Roman. De schaduwrijke en ruime staanplaatsen kijken uit op het prachtige omringende berglandschap. In het meertje kan gezwommen en gevist worden er er is een verwarmd overdekt zwembad. Langs het meertje liggen verschillende strandjes waar u helemaal tot rust kunt komen. Vanaf deze mooie camping wandelt u zo de bijzonder mooie natuur van de Vercors in!
Meer informatie over deze camping…

Nog meer leuke campings in Drôme?

Bent u op zoek naar nog meer leuke campings in Drôme? Bekijk het aanbod aan leuke campings in Drôme bij de onderstaande aanbieders en geniet van een heerlijke vakantie in deze prachtige streek!

ANWBcamping.nl
Vacanceselect.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here