Bezienswaardigheden in Saône-et-Loire

Het departement Saône-et-Loire is een van de vier departement van de regio Bourgogne.Bezienswaardigheden in Saône-et-Loire De andere drie departementen zijn Côte-d’Or, Nièvre en Yonne. Bezienswaardigheden in Saône-et-Loire zijn er genoeg. Zo kunt u gerust enkele weken vakantie doorbrengen in deze leuke streek zonder dat u zich ook maar een moment hoeft te vervelen. Wanneer u een liefhebber bent van mooie grotten is een bezoekje aan Grottes d’Azé meer dan de moeite waard. Deze grotten staan bekend om de prehistorische vondsten. Een bezoekje aan deze grotten is leuk voor jong en oud! De abdij van Cluny is ook een bezoekje waard, want deze mooie abdij behoort volgens velen tot de mooiste abdijen in Frankrijk. De regio Bourgogne kent een rijke geschiedenis, wat ook wel blijkt uit de vele sporen uit de Romeinse tijd in dit gebied. Zo kunt u bij de leuke plaats Autun het indrukwekkende Romeinse theater van Autun bezoeken.

De bezienswaardigheden in Saône-et-Loire op een rij

De verschillende bezienswaardigheden op deze pagina zijn prima te bezoeken vanuit plaatsen als Autun en Semur-en-Brionnais. Beide plaatsen zijn leuk om te verkennen en meer dan geschikt als uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het departement Saône-et-Loire!

Bezienswaardigheden in Saône-et-Loire

Deze bezienswaardigheden in Saône-et-Loire zelf bezoeken?

Wilt u deze leuke bezienswaardigheden in Saône-et-Loire zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de beste campings en de meest comfortabele hotels op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de bezienswaardigheden in het departement Saône-et-Loire eenvoudig bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in deze prachtige streek!