Bezienswaardigheden in Côtes-d’Armor

In het departement Côtes-d’Armor is enorm veel te zien en te beleven. Bezienswaardigheden in Côtes-d’Armor zijn er in overvloed. Het is dan ook niet vreemd dat dit departement een geliefde vakantiebestemming is. Het departement Côtes-d’Armor maakt samen met de departementen Finistère, Morbihan en Ille-et-Vilaine deel uit van de regio Bretagne. Deze regio staat bij uitstek bekend om zijn rijke historie, die in de vorm van vele mooie kastelen terug te herkennen is. Zo kunt u tijdens uw vakantie in het departement Côtes-d’Armor onder meer mooie kastelen als Château de la Roche-Jagu en Fort La Latte bezoeken. Beide bezienswaardigheden zijn leuk om te bezoeken met het hele gezin. Ook wandelingen op het prachtige Cap Fréhel en langs de beroemde Côte de Granit Rose zijn de moeite waard. Er is enorm veel te zien en te beleven in deze veelzijdige streek. Zoveel dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen!

De bezienswaardigheden in Côtes-d’Armor op een rij

De vele leuke bezienswaardigheden in het departement Côtes-d’Armor zijn goed bereikbaar vanuit de verschillende leuke plaatsen in deze streek. Zo zijn plaatsen als Dinan en Moncontour niet alleen leuk om te verkennen. Deze plaatsen zijn ook meer dan geschikt als uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in dit gedeelte van de regio Bretagne. Voor een uitgebreide vakantie in deze veelzijdige streek kunt u gerust meerdere weken de tijd nemen. De combinatie van het grote aantal mooie bezienswaardigheden en de vele leuke steden en dorpen maakt van de regio Bretagne een ideale vakantiebestemming!

Bezienswaardigheden in Côtes-d’Armor

Deze bezienswaardigheden in Côtes-d’Amor bezoeken?

Wilt u deze leuke bezienswaardigheden in het departement Côtes-d’Armor zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de meest comfortabele hotels in deze streek op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de bezienswaardigheden in deze mooie streek eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in het departement Côtes-d’Armor!