Bezienswaardigheden in Finistère

Er zijn veel bezienswaardigheden in Finistère te vinden.Bezienswaardigheden in Finistère Dit departement maakt samen met de departementen Côtes-d’Armor, Ille-et-Vilaine en Morbihan deel uit van de regio Bretagne. Deze regio ligt in het westen van Frankrijk en staat bekend om zijn rijke historie en vele mooie bezienswaardigheden. Ook in het departement Finistère is genoeg te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt in dit departement, onder meer het mooie Fort de Bertheaume bezoeken. Dit fort ligt op een eilandje voor het vasteland en is erg indrukwekkend. Ook een bezoekje aan het prachtige Parc Naturel Régional d’Armorique is de moeite waard. In dit prachtige natuurgebied kunt u heerlijk rondwandelen en genieten van de bijzonder mooie landschappen. Tot slot is ook een bezoekje aan het Forêt de Huelgoat aan te raden. Dit bos staat bekend om zijn enorme keien en bijzondere rotsformaties.

De bezienswaardigheden in Finistère op een rij

De verschillende leuke bezienswaardigheden in het departement Finistère zijn goed bereikbaar vanuit de vele leuke plaatsen in deze streek. Zo zijn grotere plaatsen als Brest en Quimper niet alleen leuk om te bezoeken, maar ook meer dan geschikt als uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie. Ook het prachtige, kleinere plaatsje Locronan is een bezoekje waard wanneer u uw vakantie doorbrengt in het departement Finistère. Locronan behoort tot de mooiste plaatsjes van Frankrijk en staat bekend als een van de meest karakteristieke plaatsjes van de regio Bretagne!

Bezienswaardigheden in Finistère

Deze bezienswaardigheden in Finistère zelf bezoeken?

Wilt u deze leuke bezienswaardigheden in het departement Finistère zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de meest comfortabele hotels in deze streek op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de bezienswaardigheden in deze mooie streek eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in het departement Finistère!

Zonnig Zuid-Frankrijk