Bezienswaardigheden in Ille-et-Vilaine

Er zijn veel leuke bezienswaardigheden in Ille-et-Vilaine te vinden. Dit departement is dan ook niet voor niets een geliefde vakantiebestemming. Het departement Ille-et-Vilaine maakt samen met de departementen Côtes-d’Armor, Finistère en Morbihan deel uit van de regio Bretagne. In dit gedeelte van Bretagne zijn onder meer verschillende indrukwekkende kastelen te vinden. Zo zijn uitstapjes naar kastelen als Château de Fougères, Château de Vitré en het Fort National leuk voor het hele gezin. Voor een uitgebreid bezoek aan elk van deze bezienswaardigheden kunt u gerust enkele uren de tijd nemen. Er is zo veel te zien in het departement Ille-et-Vilaine en in de rest van de regio Bretagne dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen. U hoeft zich in dit gedeelte van Frankrijk dan ook absoluut niet te vervelen.

De combinatie van de prachtige landschappen, de rijke historie en de leuke plaatsen maakt van het departement Ille-et-Vilaine een fijne vakantiebestemming waar u echt eens geweest moet zijn!

De bezienswaardigheden in Ille-et-Vilaine op een rij

De verschillende bezienswaardigheden in het departement Ille-et-Vilaine zijn goed bereikbaar vanuit de vele leuke plaatsen in dit gebied. Zo zijn plaatsen als Cancale, Vitré en Saint-Malo niet alleen leuk om te bezoeken, maar ook stuk voor stuk geschikt als uitvalsbasis voor een fijne vakantie. Ook de grootste stad in dit departement, Rennes, is een prima vakantiebestemming. In deze stad kunt u gerust enkele dagen doorbrengen zonder dat u raakt uitgekeken!

Bezienswaardigheden in Ille-et-Vilaine

Deze bezienswaardigheden in Ille-et-Vilaine bezoeken?

Wilt u deze leuke bezienswaardigheden in het departement Ille-et-Vilaine zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de meest comfortabele hotels in deze streek op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de bezienswaardigheden in deze mooie streek eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in het departement Ille-et-Vilaine!

Zonnig Zuid-Frankrijk