Bezienswaardigheden in Morbihan

Het departement Morbihan is een geliefde vakantiebestemming. Er is dan ook erg veel te zien en te beleven in deze veelzijdige streek. Het departement Morbihan maakt samen met de andere departementen Côtes-d’Armor, Finistère en Ille-et-Vilaine deel uit van de regio Bretagne. Deze regio staat bekend om zijn rijke historie en zijn vele indrukwekkende kastelen. Wanneer u uw vakantie doorbrengt in het departement Morbihan kunt u verschillende indrukwekkende kastelen bezoeken. Zo zijn uitstapjes naar Château de Pontivy en Château de Suscinio leuk voor het hele gezin. Een bezoekje aan de eeuwenoude megalieten van Carnac is een onvergetelijke ervaring. In dit departement is zoveel te zien en te beleven dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen.

De bezienswaardigheden in Morbihan op een rij

De verschillende bezienswaardigheden in Morbihan zijn prima bereikbaar vanuit plaatsen als het charmante Rochefort-en-Terre en de grotere plaats Vannes. Beide plaatsen zijn dan ook meer dan geschikt als uitvalsbasis voor uw vakantie in dit gebied. Bovendien zijn beide plaatsen ook absoluut een bezoekje waard wanneer u uw vakantie elders in de regio Bretagne doorbrengt.

Bezienswaardigheden in Morbihan

Deze bezienswaardigheden in Morbihan bezoeken?

Wilt u deze leuke bezienswaardigheden in het departement Morbihan zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de meest comfortabele hotels in deze streek op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de bezienswaardigheden in deze mooie streek eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in het departement Morbihan!

Zonnig Zuid-Frankrijk