Camping Campéole Le Lac

Camping Campéole Le Lac ligt bij het prachtige meer Lac de Serre-Ponçon en ligt op een bosrijk terrein. Mede dankzij haar ligging is er op en rondom deze mooie camping veel te zien en te beleven voor jong en oud.

Over Camping Campéole Le Lac

Camping Campéole Le Lac is een grote gezinscamping met 300 plaatsen. Op de camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur, waaronder bungalows en stacaravans. Doordat Camping Campéole Le Lac op een bosrijk terrein ligt, zijn er altijd voldoende schaduwplekken. Zo is het hier zelfs tijdens de warme zomerdagen prima uit te houden. Op de camping is een mooi buitenzwembad te vinden, met een apart gedeelte voor de allerkleinsten. Ook kunt u er voor kiezen om lekker in het Lac de Serre-Ponçon te zwemmen. Zo liggen verschillende plaatsen direct aan het meer en is er een kiezelstrand. Deze camping is een prima vakantiebestemming voor wandelaars, want vanaf de camping vertrekken diverse wandelroutes door de prachtige, bergachtige omgeving.
Camping Campéole Le Lac

In de omgeving van Camping Campéole Le Lac

In de omgeving van deze mooie camping is genoeg te zien en te beleven. Van leuke kanotochten over op het schitterende Lac de Serre-Ponçon tot aan een bezoekje aan het mooie plaatsje Embrun. In de omgeving zijn tevens enkele bekende cols te vinden. Voor de fietsliefhebbers onder ons zijn de bekende beklimmingen van Col d’Izoard en de Col du Galibier mooie uitdagingen. Een bezoekje aan het indrukwekkende Fort Queyras biedt een mooie inzage in de geschiedenis van dit gebied en de militaire bouwkunde. Een bezoekje aan dit kasteel is leuk voor jong en oud. Ook kan een bezoekje aan de prachtige vestingplaats Briançon niet ontbreken. In deze mooie plaats is altijd wel iets te beleven!

Boek uw verblijf op Camping Campéole Le Lac

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Hautes-Alpes!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Hautes-Alpes ook interessant: