Camping Castel des Princes d’Orange

Deze mooie camping ligt bij het plaatsje Orpierre in het departement Hautes-Alpes. Doordat de camping tegen een steile berghelling gelegen is, kunt u vanaf de camping genieten van een prachtig uitzicht over de omgeving!

Over camping Castel des Princes d’Orange

Camping Castel des Princes d’Orange is een middelgrote camping met 137 staanplaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten tenten en stacaravans huren. De staanplaatsen op deze camping zijn verdeeld over terrassen en zijn schaduwrijk en afgebakend. Op de camping is een mooi zwembad te vinden, inclusief waterglijbaan en een apart kleuterbad. Zo kunnen jong en oud zich uren vermaken tijdens de warme zomerdagen. Voor de kinderen is er ook een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Hiernaast is er ook een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Op de camping is een klimwand te vinden voor de fanatiekelingen onder ons. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules!
Camping Castel des Princes d’Orange

In de omgeving van camping Castel des Princes d’Orange

In de omgeving van deze gezellige camping is genoeg te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld de leuke plaats Sisteron bezoeken, met zijn indrukwekkende citadel. Vanuit de citadel van Sisteron kunt u genieten van een prachtig uitzicht. Op ongeveer een uurtje rijden liggen mooie plaatsjes als Sault, Brantes en Montbrun-les-Bains. Elk van deze plaatsjes is meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren!

Boek uw verblijf op camping Castel des Princes d’Orange

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping in het departement Hautes-Alpes? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in deze prachtige streek!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Hautes-Alpes ook interessant: