Camping Domaine Chasteuil Provence

Camping Domaine Chasteuil Provence is een mooie camping aan de ingang van de Gorges du Verdon, in het departement Alpes-de-Haute-Provence. De camping ligt op een mooi groen terrein, direct aan de rivier Verdon. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in dit gebied!

Over Camping Domaine Chasteuil Provence

Camping Domaine Chasteuil Provence is een middelgrote camping met 210 staanplaatsen. Op deze camping zijn verschillende accommodaties te huur, waaronder verschillende soorten chalets en tenten. De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door middel van struiken en bomen: er is dan ook altijd voldoende privacy. Op de camping is een mooi buitenzwembad, waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Uiteraard is er ook een apart kleuterbad, zodat ook de allerkleinsten af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Bij de camping is bovendien een klein strandje, zodat u ook in de rivier Verdon kunt zwemmen. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin, waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Wanneer u op zoek bent naar een mooie, groene camping midden in een van de mooiste landschappen van heel Frankrijk, dan is deze mooie camping in het departement Alpes-de-Haute-Provence een uitstekende keuze!
Camping Domaine Chasteuil Provence

In de omgeving van Camping Domaine Chasteuil Provence

In de omgeving van deze mooie camping is veel te zien en te beleven. Zo wandelt, fietst of vaart u vanaf de camping zo de Gorges du Verdon in. Ook een bezoekje aan mooie plaatsjes als Castellane, Riez, Moustiers-Sainte-Marie, Digne-les-Bains en Aiguines behoort tot de mogelijkheden. Ook leuk is een uitstapje naar de Abdij van Ganagobie of het Plateau de Valensole. Er is zo veel te zien en te beleven in de omgeving van deze leuke camping, dat u hier gerust enkele weken door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op Camping Domaine Chasteuil Provence

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Alpes-de-Haute-Provence!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Alpes-de-Haute-Provence ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk