Camping Domaine de la Bergerie

Camping Domaine de la Bergerie is een grote gezinscamping in het departement Var, vlakbij mooie plaatsen als Roquebrune-sur-Argens, Fréjus en de populaire badplaats Saint-Tropez.Camping Domaine de la Bergerie Deze camping is maar liefst zestig hectare groot en is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie aan de Côte d’Azur.

Over Camping Domaine de la Bergerie

Camping Domaine de la Bergerie heeft 712 staanplaatsen, die elk op het bosrijke terrein liggen. Er zijn verschillende soorten cottages te huur. Hoeveel personen uw reisgezelschap ook telt, er is altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Dankzij het bosrijke terrein zijn zelfs tijdens de warme zomerdagen genoeg schaduwplekken te vinden. Hoewel de standen van de Middellandse Zee prima bereikbaar zijn, hoeft u het terrein van Camping Domaine de la Bergerie niet te verlaten om heerlijk af te koelen in het water. Op het terrein van de camping bevindt zich namelijk een groot zwemparadijs van 1400 vierkante meter, met verschillende zwembaden, glijbanen, een rivier, watervallen en waterspeeltoestellen. Jong en oud kan zich hier prima vermaken! Naast het zwemparadijs is er nog veel meer te beleven op de camping. Zo is er onder meer een midgetgolfbaan, een basketbalveld en een tennisbaan.
Camping Domaine de la Bergerie

In de omgeving van Camping Domaine de la Bergerie

Naast het feit dat er op het terrein van de camping genoeg is te doen, is er ook in de omgeving van Camping Domaine de la Bergerie genoeg te zien en te beleven. Zo behoren uitstapjes naar leuke plaatsen als Roquebrune-sur-Argens en Fréjus tot de mogelijkheden. Ook kan een bezoekje aan het wereldberoemde havenplaatsje Saint-Tropez niet ontbreken. Dit havenplaatsje staat bekend om haar mooie straatjes. Ook is de citadel van Saint-Tropez de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Het Massif de l’Esterel is een prachtig natuurgebied met vele wandelroutes en staat bekend om haar mooie rode rotsen. Tot slot zijn er ook verder in het binnenland tal van leuke bezienswaardigheden te vinden, waaronder de abdij van Le Thoronet en Chartreuse de la Verne. Camping Domaine de la Bergerie is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Var!

Boek uw verblijf op Camping Domaine de la Bergerie

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Var!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Var ook interessant: