Camping du Pont d’Avignon

Camping du Pont d’Avignon is een mooie camping bij de plaats Avignon.Camping du Pont d’Avignon De camping ligt op een eiland in de rivier Rhône en is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie.

Over Camping du Pont d’Avignon

Deze mooie camping is een grote camping met 332 plaatsen. Op het terrein van de camping zijn ook accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer bungalowtenten en verschillende soorten stacaravans huren. Deze mooie en veelzijdige camping ligt op een bebost terrein dat 7,6 hectare groot is. Dankzij de begroeiing van verschillende soorten planten en vele dennen zijn er voldoende plaatsen met privacy. Ook tijdens de warme zomerdagen is het goed uit te houden op deze camping. Er zijn genoeg schaduwplekken en er is een mooi buitenzwembad waar jong en oud heerlijk af kan koelen in het water. Ook is er een jacuzzi, een speeltuin voor de kinderen, zijn er twee tennisbanen, een volleybalveld en natuurlijk is er ook ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules. Wanneer u samen met uw gezin de vakantie doorbrengt op deze camping hoeft niemand zich te vervelen!

Bezienswaardigheden in de omgeving van Camping du Pont d’Avignon

In de omgeving van deze leuke camping is genoeg te zien en te beleven. Uw vakantie op deze camping is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan de prachtige stad Avignon. In Avignon kunt u het Palais des Papes bezoeken, evenals de bekende Pont Saint-Bénezet. Dit is de brug uit het bekende liedje ‘Sur le pont d’Avignon’. Ook een wandeling door het mooie Jardin des Doms is de moeite waard. Naast een uitgebreid bezoek aan de stad Avignon kunt u ook Orange met het mooie Théâthre Antique d’Orange bezoeken. Ook de wereldberoemde Pont du Gard is prima te bereiken.

Boek uw verblijf op Camping du Pont d’Avignon

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Vaucluse!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vaucluse ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk