Camping Esterel Caravaning

Camping Esterel Caravaning is een mooie camping die in het hart van een groot natuurgebied ligt, het zogenaamde Massif de l’Esterel.Camping Esterel Caravaning Deze camping ligt op slechts drie kilometer afstand van de stranden bij de Middellandse Zee en is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke strandvakantie.

Over Camping Esterel Caravaning

Camping Esterel Caravaning is een grote camping met 495 staanplaatsen. Op het terrein van deze camping zijn 331 huuraccommodaties te vinden. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans huren. Camping Esterel Caravaning is een geschikte camping voor het hele gezin. Op het terrein van deze prachtige groene camping is namelijk genoeg te beleven. Zo is er een groot zwembadcomplex, inclusief waterglijbaan en kleuterbad. Ook is er een midgetgolfbaan, een squashbaan en een skatebaan. Hiernaast zijn er verschillende sportvelden te vinden op de camping, waaronder een voetbalveld en een tennisbaan. Ook kunt u fietsen huren waarmee u de nabije omgeving van de camping kunt verkennen. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze mooie camping hoeft u zich geen moment te vervelen!

In de omgeving van Camping Esterel Caravaning

In de omgeving van deze veelzijdige camping is veel te zien en te beleven. Zo behoren uitstapjes naar leuke plaatsen als Fréjus en Saint-Raphaël tot de mogelijkheden. In het binnenland zijn vele leuke bezienswaardigheden te vinden. Zo zijn bezoekjes aan de mooie abdij van Le Thoronet en Chartreuse de la Verne tot de mogelijkheden. In het Massif de l’Esterel kunt u urenlang wandelen en van de natuur genieten. Ook uitstapjes naar de indrukwekkende Gorges du Verdon en het Lac de Sainte-Croix behoren tot de mogelijkheden. Tot slot is ook een bezoekje aan de mooie stad Grasse meer dan de moeite waard. Hier kunt u uren rondwandelen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Var!

Boek uw verblijf op Camping Esterel Caravaning

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Var!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Var ook interessant: