Camping Fontisson

Camping Fontisson is een prachtige camping bij de plaats Châteauneuf-de-Gadagne, ten oosten van de stad Avignon in het departement Vaucluse.Camping Fontisson Deze camping ligt ten midden van prachtige natuur, onder de heerlijke Provençaalse zon. Hier kunt u helemaal tot rust komen!

Over Camping Fontisson

Camping Fontisson is een relatief kleine camping met 66 plaatsen. De camping ligt op een licht glooiend terrein met vlakke staanplaatsen die zijn afgebakend met lage heggen en bomen. Op de camping zijn verschillende soorten stacaravans te huur. Tijdens de warme zomerdagen kunt u heerlijk genieten in het mooie zwembad. De allerkleinsten kunnen afkoelen in het kleuterbad. Op Camping Fontisson is genoeg te beleven voor jong en oud. Zo is er een buitenspeeltuin voor de kinderen. Ook is er een midgetgolfbaan en kan er getennist worden op de tennisbaan van de camping. Uiteraard kan ook een jeu-de-boules baan niet ontbreken. Hoewel deze mooie camping bekend staat om haar luxe en rustige sfeer hoeft niemand zich op Camping Fontisson te vervelen!
Camping Fontisson

In de omgeving van Camping Fontisson

In de omgeving van Camping Fontisson is genoeg te zien en te beleven. Zo is een uitstapje naar Avignon meer dan de moeite waard. In Avignon kunt u heerlijk door het historische centrum wandelen. Een bezoekje aan het prachtige Palais des Papes en de Pont Saint-Bénezet kan niet ontbreken. Iets meer naar het oosten ligt het mooie natuurpark dat bekend staat als de Luberon. In de Luberon zijn vele mooie plaatsjes te vinden, waaronder Gordes en Ansouis. Bij Gordes ligt het indrukwekkende Village des Bories. Een bezoekje aan deze historische locatie met haar zeer oude, smalle stenen woningen geeft een goede inzage in de geschiedenis van deze streek. Voor de fanatieke fietsers onder ons is de beklimming van de Mont Ventoux een onvergetelijke ervaring. Vanaf de top van deze zogenaamde ‘Reus van de Provence’ kunt u tijdens de mooie zomerdagen genieten van een prachtig uitzicht over de Provence!

Boek uw verblijf op Camping Fontisson

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Vaucluse!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vaucluse ook interessant: