Camping Holiday Green

Camping Holiday Green is een prachtige camping bij de badplaats Fréjus in het departement Var in de Provence.Camping Holiday Green Deze camping ligt op slechts vijf kilometer van het strand en is dan ook een ideale vakantiebestemming voor een heerlijke strandvakantie met het hele gezin!

Over camping Holiday Green

Camping Holiday Green is een zeer grote terrassencamping met 953 plaatsen. De staanplaatsen liggen op een bosrijk terrein met vele pijnbomen. Er is dan ook altijd voldoende schaduw, zelfs tijdens de erg zonnige zomerdagen. Vanaf alle staanplaatsen kunt u genieten van een prachtig uitzicht op zee. Op camping Holiday Green is een prachtig zwembadcomplex te vinden. In dit zwemparadijs, dat uit diverse zwembaden en glijbanen bestaat, kunnen jong en oud uren doorbrengen zonder dat zij zich hoeven te vervelen. Voor de allerkleinsten is er uiteraard een apart kleuterbad. In de spa kunt u helemaal tot rust komen terwijl uw kinderen met leeftijdsgenootjes spelen in de speeltuin. Ook is er een tennisbaan, een badmintonveld, een basketbalveld en ook behoort een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules tot de mogelijkheden. Bij de receptie zijn fietsen te huur waarmee u de prachtige omgeving van deze leuke camping kunt verkennen.
Camping Holiday Green

In de omgeving van camping Holiday Green

In de omgeving van deze veelzijdige camping is veel te zien en te beleven. Zo kunt u heerlijk genieten op de nabijgelegen stranden, of een van de vele leuke plaatsjes in de omgeving bezoeken. Zo is een wandeling door de wereldberoemde badplaats Saint-Tropez absoluut de moeite waard. Hier kunt u onder meer de mooie citadel van Saint-Tropez bezoeken. In het binnenland ligt de prachtige Gorges du Verdon en het Lac de Sainte-Croix, waar u heerlijk kunt zwemmen en kanoën. Ook een uitstapje naar mooie plaatsjes als Fayence, Mons, Seillans of Callian is de moeite waard!

Boek uw verblijf op camping Holiday Green

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Var!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Var ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk