Camping Huttopia Gorges du Verdon

Camping Huttopia Gorges du Verdon is een leuke gezinscamping bij de Gorges du Verdon, in het departement Alpes-de-Haute-Provence.Camping Huttopia Gorges du Verdon Vanaf het terrein van de camping wandelt u zo de wereldberoemde kloof in.

Over Camping Huttopia Gorges du Verdon

Camping Huttopia Gorges du Verdon is een grote camping met 255 plaatsen. Op de camping zijn verschillende accommodaties te huur, waaronder mooie safaritenten en bungalows. De camping ligt op een mooi terrein, tussen de dennenbossen en de rivier Verdon. De staanplaatsen op de camping liggen beschut door talrijke pijnbomen. Zo is het hier zelfs tijdens de erg warme zomerdagen goed uit te houden. Op de camping is een leuk zwembad te vinden, met een apart kleuterbad voor de allerkleinsten. Ook kan er gezwommen worden in de rivier Verdon. Vanaf uw staanplaats wandelt u zo naar een strandje. Op het terrein van Camping Huttopia Gorges du Verdon is altijd wel wat te beleven. Zo is er een sportterrein en een speeltuin, waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping hoeft u zich niet te vervelen!
Camping Huttopia Gorges du Verdon

In de omgeving van Camping Huttopia Gorges du Verdon

In de omgeving van Camping Huttopia Gorges du Verdon is genoeg te zien en te beleven. Zo kan een uitstapje naar de nabijgelegen Gorges du Verdon niet ontbreken. Deze prachtige kloof is op meerdere manieren te verkennen. Zo zijn er verschillende wandelroutes en kunt u de kloof ook vanaf het wateroppervlak verkennen. In de omgeving zijn er op verschillende locaties kano’s en waterfietsen te huur. Ook een bezoekje aan het leuke plaatsje Castellane is de moeite waard. In dit plaatsje zijn vele mooie straatjes en gezellige restaurantjes te vinden. Aan de andere kant van de Gorges du Verdon ligt het beeldschone plaatsje Moustiers-Sainte-Marie. Dit plaatsje staat bekend als een van de allermooiste plaatsjes in de Provence. Deze leuke camping is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in de Provence!

Boek uw verblijf op Camping Huttopia Gorges du Verdon

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Provence!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Alpes-de-Haute-Provence ook interessant: