Camping La Baume La Palmeraie

Camping La Baume La Palmeraie is een zeer grote camping bij de badplaats Fréjus in het departement Var.Camping La Baume La Palmeraie Deze camping is van alle luxe voorzien en op het terrein van de camping is altijd wel wat te beleven.

Over Camping La Baume La Palmeraie

Deze mooie camping is een grote camping met 964 plaatsen, waarvan 574 huuraccommodaties. Op deze camping kunt u onder meer verschillende huisjes en stacaravans huren. Deze mooie camping staat bekend om haar vele mooie planten en bomen. De staanplaatsen op deze camping zijn van elkaar gescheiden middels halfhoge heggen. Dankzij de vele struiken en bomen zijn er zelfs tijdens de warme zomerdagen altijd genoeg schaduwplekken te vinden. De camping beschikt over een eigen waterpark, met maar liefst zes verschillende zwembaden, met verschillende glijbanen. Ook is er een basketbalveld, een amfitheater, een skatebaan, een voetbalveld, een tennisbaan en een sauna. Tot slot ligt deze leuke camping op slechts circa zes kilometer afstand van het strand.
Camping La Baume La Palmeraie

In de omgeving van Camping La Baume La Palmeraie

In de omgeving van deze mooie camping is veel te zien en te beleven. Zo behoren uitstapjes naar mooie plaatsen als het nabijgelegen Fréjus, Saint-Raphaël en Draguignan tot de mogelijkheden. Iets verder op liggen bekende badplaatsen als Saint-Tropez, Sainte-Maxime en Port Grimaud. In het prachtige natuurgebied Massif des Maures kunt u mooie wandelingen maken. Ook bezoekjes aan Chartreuse de la Verne, de citadel van Saint-Tropez, de abdij de Le Thoronet of de bekende Gorges du Verdon zijn meer dan de moeite waard. Deze grote, maar mooie gezinscamping is dan ook een zeer geschikte uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Var!

Boek uw verblijf op Camping La Baume La Palmeraie

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in Provence!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Var ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk