Camping La Farigoulette

Camping La Farigoulette ligt op een bosrijk terrein aan de oever van een mooi meer bij het plaatsje Saint-Laurent-du-Verdon. Deze camping is een ideale vakantiebestemming voor een veelzijdige vakantie met het hele gezin, want er is veel te zien en te beleven in de omgeving van de camping.

Over Camping La Farigoulette

Camping La Farigoulette is een middelgrote gezinscamping met 244 staanplaatsen. Op de camping zijn verschillende accommodaties te huur, waaronder verschillende mooie cottages. Dankzij de ligging van deze camping, in een groot dennenbos, zijn er veel schaduwrijke plekken. Dankzij de begroeiing op deze camping is er altijd genoeg privacy. Op het terrein van Camping La Farigoulette is altijd wel wat te beleven. Zo kan jong en oud tijdens de warme zomerdagen heerlijk afkoelen in het zwembad. Ook ligt er op loopafstand van de camping een kiezelstrandje, waar ook gezwommen kan worden. Voor de kinderen is er een speeltuin en een animatieteam dat er voor zorgt dat zij zich geen moment hoeven te vervelen. Ook is er onder meer een midgetgolfbaan, een tennisbaan en een klimmuur. Bovendien worden er regelmatig leuke voorstellingen, shows of muziekavonden georganiseerd op de camping.

In de omgeving van Camping La Farigoulette

In de omgeving van deze mooie camping is genoeg te zien en te beleven. Zo is een bezoekje aan de nabijgelegen Gorges du Verdon een onvergetelijke ervaring. Of u deze kloof nou met de auto, per kano of te voet verkent: u zult zich het adembenemende landschap nog lang herinneren. Bij het nabijgelegen Lac de Sainte-Croix kunnen op verschillende plaatsen kano’s of waterfietsen gehuurd worden, zodat u met het hele gezin een dagje op het water door kunt brengen. Ook een bezoekje aan het Plateau de Valensole, met haar uitgestrekte lavendelvelden is de moeite waard. In de omgeving van de camping zijn tot slot ook verschillende leuke plaatsjes te vinden. Van het bijzonder mooie plaatsje Moustiers-Sainte-Marie tot aan leuke plaatsen als Aiguines, Aups en Riez. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping hoeft u zich niet te vervelen!

Boek uw verblijf op Camping La Farigoulette

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in de Provence!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Alpes-de-Haute-Provence ook interessant: