Camping La Pierre Verte

Camping La Pierre Verte is een mooie camping op een prachtig terrein bij de badplaats Fréjus.Camping La Pierre Verte Doordat de camping niet ver van zee ligt is deze camping een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie aan de Côte d’Azur!

Over camping La Pierre Verte

Deze leuke camping is een grote camping met 456 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten tenten en stacaravans huren. De staanplaatsen op deze camping zijn ruim opgezet en liggen goed beschut tussen de natuurlijke begroeiing. Er is dan ook altijd sprake van voldoende privacy en schaduw, waardoor het ook tijdens de warme zomerdagen prima uit te houden is op de camping. Op de camping zijn twee verschillende zwembaden te vinden, inclusief een leuke glijbaan en speelbad voor de kleuters. Verder is er voor de kinderen een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Voor de sportievelingen is er onder meer een voetbalveld, een tennisbaan en een volleybalveld. Op camping La Pierre Verte hoeft niemand zich te vervelen!

In de omgeving van camping La Pierre Verte

In de omgeving van deze leuke camping is genoeg te zien en te beleven. Zo is een uitstapje naar de leuke badplaats Fréjus de moeite waard. Ook de wereldberoemde badplaats Saint-Tropez is goed bereikbaar. In het binnenland ligt de Gorges du Verdon. Deze indrukwekkende kloof moet u echt eens gezien hebben. Ook een bezoekje aan het Château de la Napoule is de moeite waard. Dit mooie kasteel staat bekend als een van de mooiste bezienswaardigheden in dit gebied en ligt direct aan de Middellandse Zee, even ten westen van de leuke stad Cannes. Op deze mooie camping kunt u gerust enkele weken vakantie vieren zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping La Pierre Verte

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping in het departement Var? Boek uw verblijf op deze camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Provence!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Var ook interessant: