Camping La Plage du Dramont

Camping La Plage du Dramont is een mooie camping bij de kustplaats Saint-Raphaël in het departement Var. De camping ligt direct aan een smal kiezelstrand, tegenover het Île d’Or. Deze camping is ideaal voor een ontspannen strandvakantie met het gezin!

Over camping La Plage du Dramont

Deze camping is een grote camping met 346 plaatsen. De camping ligt op een bosachtig terrein. De verschillende plekken liggen dan ook veelal in de schaduw. Ook is er dankzij de begroeiing altijd sprake van voldoende privacy. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans huren. Op het terrein van deze leuke camping is altijd wel wat te beleven. Zo is er een mooi zwembad, waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Uiteraard is er ook een apart kleuterbad. Rondom het zwembad zijn ligstoelen te vinden waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Liever in de zee zwemmen? Vanaf het terrein van de camping loopt u zo naar het strand! Verder is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een sportterrein en kunt u bij de receptie fietsen huren.
Camping La Plage du Dramont

In de omgeving van camping La Plage du Dramont

In de omgeving van deze veelzijdige camping in het departement Var is genoeg te zien en te beleven. Zo behoren uitstapjes naar leuke plaatsen als Saint-Raphaël en Fréjus tot de mogelijkheden. In beide plaatsen zijn tal van leuke winkeltjes, gezellige straatjes en fijne terrassen te vinden. Ook een uitstapje naar de bekende badplaats Saint-Tropez is de moeite waard. Hier kunt u onder meer de indrukwekkende citadel van Saint-Tropez bezoeken. De natuurliefhebbers en wandelaars onder ons kunnen naar hartenlust wandelen in het prachtige Massif de l’Esterel. Deze camping is dan ook een uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het prachtige departement Var!

Boek uw verblijf op camping La Plage du Dramont

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Var!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Var ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk