Camping La Simioune

Camping La Simioune is een mooie camping in een bosrijke omgeving bij de plaats Bollène in het departement Vaucluse. Deze camping ligt niet ver van tal van mooie bezienswaardigheden en plaatsen en is dan ook een ideale vakantiebestemming!

Over camping La Simioune

Camping La Simioune is een middelgrote camping met 80 staanplaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer diverse chalets, safaritenten en stacaravans huren. Er is voor ieder wat wils. De verschillende plaatsen op deze camping liggen op een bosrijk, glooiend terrein. Er is altijd sprake van voldoende privacy en schaduw. Op de camping is een mooi zwembad te vinden, waar het heerlijk vertoeven is tijdens de warme zomerdagen. Uiteraard is er ook een apart kleuterbad, zodat ook de allerkleinsten kunnen genieten in het water. Verder is er een leuke speeltuin en ook is er een voetbalveld. Op de camping is dagelijks vers brood te verkrijgen en ook voor een lekkere maaltijd hoeft u het terrein van camping La Simioune niet te verlaten. Deze camping is dan ook een heerlijke vakantiebestemming in het departement Vaucluse!
Camping La Simioune

In de omgeving van camping La Simioune

In de omgeving van camping La Simioune is enorm veel te zien en te beleven. Zo behoren onder meer uitstapjes naar mooie plaatsen als Grignan, Vaison-la-Romaine en de grotere steden Orange en Avignon tot de mogelijkheden. Waar u in Orange het prachtige Romeinse theater kunt bezoeken, kunt u in Avignon onder meer het Palais des Papes en de bekende Pont Saint-Bénezet bezichtigen. Ook een uitstapje naar de indrukwekkende Pont du Gard behoort tot de mogelijkheden, evenals een bezoekje aan de bijzonder mooie Gorges de l’Ardèche!

Boek uw verblijf op camping La Simioune

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Vaucluse!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vaucluse ook interessant: