Camping La Vallée Heureuse

Camping La Vallée Heureuse is een mooie gezinscamping bij het plaatsje Orgon in het departement Bouches-du-Rhône in de Provence. De camping is omringd door het prachtige landschap van het Massif des Alpilles en is een fijne uitvalsbasis voor een vakantie in de Provence.

Over camping La Vallée Heureuse

Deze leuke camping is een middelgrote camping met 198 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en lodges huren. De verschillende staanplaatsen zijn fraai gelegen en ruim ingedeeld. De plekken zijn van elkaar gescheiden door heggen en struiken, waardoor er altijd sprake is van voldoende privacy. Vanaf elk van de plekken kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de omringende omgeving. Op de camping is een zwembad te vinden waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Ook is er een klein kiezelstrand waar gezwommen kan worden. Verder is er een volleybalveld en uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Vanaf het terrein van deze leuke camping wandelt u bovendien zo het prachtige natuurpark Les Alpilles in!

In de omgeving van camping La Vallée Heureuse

In de omgeving van camping La Vallée Heureuse is veel te zien en te beleven. Uw vakantie in dit gebied is niet compleet zonder een mooie verkenningstocht door de Alpilles. Ook is een bezoekje aan de mooie plaats Cavaillon meer dan de moeite waard. Een bezoekje aan Château de la Barben is leuk voor het hele gezin. Vanaf de camping is het niet ver naar de vele prachtige plaatsjes die in de Luberon te vinden zijn. Zo zijn plaatsjes als Goult, Lacoste, Roussillon en Gordes absoluut aan te raden. Tot slot behoort ook een uitstapje naar Avignon tot de mogelijkheden. Hier kunt u onder meer het indrukwekkende Palais des Papes bezoeken, de mooie Jardin des Doms en de wereldberoemde Pont Saint-Bénezet!

Boek uw verblijf op camping La Vallée Heureuse

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Bouches-du-Rhône!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Bouches-du-Rhône ook interessant: