Camping Le Pastory

Camping Le Pastory is een mooie camping bij het plaatsje Bédoin, in het departement Vaucluse. De camping ligt vlakbij de officiële start van de beklimming van de Mont Ventoux. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor de fanatieke fietsers onder ons.

Over Camping Le Pastory

Camping Le Pastory is een middelgrote camping met 98 plaatsen. Op de camping zijn accommodaties te huur, waaronder verschillende stacaravans. De staanplaatsen op deze camping liggen op het gras en hebben veel beschutting. De camping ligt dan ook op een bosrijk terrein met vele bomen, waardoor het hier ook tijdens de zonnige zomerdagen goed uit te houden is. Op circa 900 meter van het terrein van deze leuke camping ligt het gemeenschappelijk zwembad, waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen in het water. Ook zijn er in de omgeving van de camping verschillende meren te vinden waar gezwommen kan worden, zoals het Lac de Paty en het Lac de Salette. Vanaf de camping is het slechts een kleine wandeling naar Bédoin: een geweldig plaatsje met vele leuke restaurantjes en waar altijd wel wat te beleven is!

In de omgeving van Camping Le Pastory

In de omgeving van deze leuke camping is veel te zien en te beleven. De camping ligt aan de voet van de Mont Ventoux: een bijzondere berg waar vele fietsliefhebbers van dromen om te bedwingen. In het plaatsje Bédoin is iedere week weer een regionale markt te vinden, waar u aan het juiste adres bent voor regionale specialiteiten. Ook uitstapjes naar leuke steden als Carpentras, Avignon en Orange behoren tot de mogelijkheden. De prachtige lavendelvelden bij Sault en Aurel moet u echt eens gezien hebben. Aan de andere kant van de Mont Ventoux liggen mooie plaatsen als Malaucène, Vaison-la-Romaine, Montbrun-les-Bains en het prachtige kleine plaatsje Brantes. Camping Le Pastory is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Vaucluse.

Boek uw verblijf op Camping Le Pastory

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping bij Bédoin? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Vaucluse!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vaucluse ook interessant: