Camping Leï Suves

Camping Leï Suves is een leuke camping bij de plaats Roquebrune-sur-Argens, in het zonnige departement Var in de Provence. Deze camping is zeer geschikt voor een fijne zomervakantie met het hele gezin, want de camping ligt op slechts vijftien kilometer van het strand. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een fijne vakantie in het departement Var!

Over camping Leï Suves

Camping Leï Suves is een grote camping met 309 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten safaritenten huren. De verschillende staanplaatsen op deze camping liggen op een licht glooiend, begroeid terrein. Dankzij de begroeiing is er vrijwel altijd sprake van voldoende privacy en schaduw tijdens de zonnige zomerdagen. Op het campingterrein is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Rondom het zwembad staan ligstoelen waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Uiteraard is er ook een apart peuterbad, zodat ook de allerkleinsten heerlijk kunnen afkoelen in het water. Verder is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen.
Camping Leï Suves is met andere woorden een prima vakantiebestemming voor het hele gezin!
Camping Leï Suves

In de omgeving van camping Leï Suves

In de omgeving van deze leuke camping is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping, talloze leuke bezienswaardigheden en steden en dorpen bezoeken. Zo zijn onder meer bezoekjes aan mooie abdijen als Chartreuse de la Verne en de abdij van Le Thoronet absoluut de moeite waard. Ook zijn uitstapjes naar het Lac de Saint-Cassien, het Lac de Sainte-Croix of de indrukwekkende Gorges du Verdon leuk voor het hele gezin!

Boek uw verblijf op camping Leï Suves

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Var!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Var ook interessant: