Camping Les Chênes Blancs

Camping Les Chênes Blancs is een leuke camping bij het plaatsje Saint-Saturin-les-Apt in het departement Vaucluse. De camping ligt in het hart van de Luberon, een prachtig gebied waar tal van leuke bezienswaardigheden en plaatsjes te vinden zijn. Deze camping is dan ook een uitstekende vakantiebestemming voor een veelzijdige vakantie in Vaucluse!

Over camping Les Chênes Blancs

Camping Les Chênes Blancs is een middelgrote camping met 183 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten lodges, stacaravans en bungalowtenten huren. De staanplaatsen op deze camping liggen op een bosrijk terrein. Dankzij de schaduw van eikenbomen is het hier zelfs tijdens de warme zomerdagen prima uit te houden. Op het terrein van de camping is een mooi zwembad te vinden met een apart kleuterbad. Rondom het zwembad is een mooi stenen terras met ligbedden en palmen. Vanaf dit terras kunt u genieten van een mooi uitzicht op de omgeving. Verder is er een voetbalveld en een volleybalveld. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Tot slot is er een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Deze camping is dan ook een prima vakantiebestemming voor het hele gezin!

In de omgeving van camping Les Chênes Blancs

In de omgeving van camping Les Chênes Blancs is veel te zien en te beleven. Dit gedeelte van het departement Vaucluse staat bekend als de Luberon. Hier kunt u tal van mooie plaatsjes ontdekken, zoals Gordes, Goult, Ansouis en Roussillon. Bij Roussillon kunt u de mooie okergroeve bezoeken. Ook is een bezoekje aan de abdij van Sénanque de moeite waard. Ook een bezoekje aan het interessante Village des Bories of het indrukwekkende fort van Buoux is absoluut aan te raden!

Boek uw verblijf op camping Les Chênes Blancs

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Vaucluse!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vaucluse ook interessant: