Camping Les Fontaines

Camping Les Fontaines is een mooie camping bij het plaatsje Pernes-les-Fontaines, in het hart van het departement Vaucluse. Deze camping ligt niet ver van talloze mooie bezienswaardigheden, waaronder de indrukwekkende Mont Ventoux. Deze leuke camping is dan ook een ideale vakantiebestemming in de regio Provence!

Over camping Les Fontaines

Camping Les Fontaines is een middelgrote camping met 141 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans huren. Op deze leuke en veelzijdige camping zijn staanplaatsen in verschillende formaten te vinden. De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door heggen en bomen. Zo is er altijd sprake van voldoende schaduw en privacy. Op het terrein van deze leuke camping is een mooi zwembad met een waterglijbaan te vinden, waar u heerlijk af kunt koelen tijdens de warme zomerdagen. Uiteraard is er ook een apart kleuterbad. Verder is er een leuke speeltuin voor de kinderen en is er uiteraard altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Tot slot is er op de camping een leuk restaurant te vinden, waar u ’s avonds lekker kunt dineren met uitzicht op de Mont Ventoux!

In de omgeving van camping Les Fontaines

In de omgeving van deze leuke camping is enorm veel te zien en te beleven. Zo is een uitstapje naar de legendarische Mont Ventoux absoluut de moeite waard. De fanatieke fietsers onder ons kunnen proberen om de top van de zogenaamde ‘Reus van de Provence’ per fiets te bereiken. Ook een bezoekje aan de schilderachtige abdij van Sénanque is de moeite waard. Deze mooie abdij ligt tussen de lavendelvelden. Tot slot zijn er ook tal van leuke plaatsjes om te bezoeken. Zo is een wandeling door Pernes-les-Fontaines meer dan de moeite waard. Ook plaatsjes als Bédoin, Gordes of de grotere plaatsen Vaison-la-Romaine en Avignon zijn absoluut de moeite waard om te bezoeken!

Boek uw verblijf op camping Les Fontaines

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Vaucluse!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vaucluse ook interessant: