Camping Les Gorges du Loup

Camping Les Gorges du Loup ligt in het hart van de Côte d’Azur, tussen de zee en de bergen bij het plaatsje Le Bar-sur-Loup.Camping Les Gorges du Loup Dankzij de gunstige ligging is deze gezellige familiecamping een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Alpes-Maritimes.

Over Camping Les Gorges du Loup

Camping Les Gorges du Loup is een middelgrote camping met 77 plaatsen. Op de camping zijn verschillende accommodaties te huur, zoals stacaravans en chalets. Op Camping Les Gorges du Loup is een mooi buitenzwembad, waar jong en oud heerlijk af kan koelen tijdens de warme zomerdagen. Het terrein van de camping bestaat uit verschillende terrassen, met een afwisselende vegetatie van palmbomen, citroenbomen en vijgenbomen. Er zijn genoeg schaduwrijke plekken, waardoor het hier ook tijdens de erg zonnige dagen goed uit te houden is. Vanaf de verschillende staanplaatsen kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de omringende heuvels. Op Camping Les Gorges du Loup is veel te doen. Zo is er naast een zwembad ook een tafeltennistafel, een klimmuur en een basketbalveld. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje jeu-de-boules. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping hoeft u zich geen moment te vervelen!

In de omgeving van Camping Les Gorges du Loup

In de omgeving van deze leuke camping is veel te zien en te beleven. Zo is om te beginnen een wandeling door het nabijgelegen plaatsje Le Bar-sur-Loup meer dan de moeite waard. Voor de avonturiers en de natuurliefhebbers onder ons is een wandeltocht door de nabijgelegen Gorges du Loup een leuke bezigheid. Voor de cultuurliefhebbers is een uitstapje naar de bekende parfumstad Grasse, op slechts tien kilometer van de camping, de moeite waard. Tot slot is een bezoekje aan het Lac de Saint-Cassien leuk voor het hele gezin. Hier kunnen onder meer kano’s en waterfietsen gehuurd worden.

Boek uw verblijf op Camping Les Gorges du Loup

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Provence!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Alpes-Maritimes ook interessant: