Camping Les Lauriers Roses

Camping Les Lauriers Roses is een mooie terrassencamping in het departement Var, bij de leuke badplaats Saint-Aygulf. Vanaf de terrassen kunt u genieten van een fraai uitzicht over de baai van Fréjus. Deze camping is een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Over camping Les Lauriers Roses

Camping Les Lauriers Roses is een middelgrote camping met 81 staanplaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en tenten huren. Het merendeel van de staanplaatsen ligt op een beboste heuvel. Zo kunt u vanaf uw staanplaats genieten van de schaduw van kurkeiken en dennen. Ook is er een mooi uitzicht op de Middellandse Zee en het Massif de l’Esterel. Dankzij de begroeiing is er altijd sprake van voldoende privacy. Op de camping is een mooi zwembad waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Ook aan de allerkleinsten is gedacht: er is namelijk een apart kleuterbad. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin en bij de receptie kunt u fietsen huren om de prachtige omgeving van deze camping te verkennen!
Camping Les Lauriers Roses

In de omgeving van camping Les Lauriers Roses

In de omgeving van camping Les Lauriers Roses is veel te zien en te beleven. Zo ligt het strand op slechts 3,5 kilometer afstand. Leuk is een bezoekje aan de mooie badplaats Fréjus. Hier kunt u onder meer de resten van een amfitheater, een aquaduct en wallen uit de Romeinse tijd bewonderen. In het binnenland ligt de indrukwekkende Gorges du Verdon. Deze mooie kloof staat ook wel bekend als de Grand Canyon van Europa en moet u echt eens gezien hebben. Camping Les Lauriers Roses is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in de Provence!

Boek uw verblijf op camping Les Lauriers Roses

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Var!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Var ook interessant: