Camping Les Pêcheurs

Camping Les Pêcheurs is een mooie familiecamping bij Roquebrune-sur-Argens in het departement Var.Camping Les Pêcheurs Op deze 4-sterrencamping is altijd genoeg te beleven voor het hele gezin. Camping Les Pêcheurs is dan ook een prima uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het departement Var!

Over camping Les Pêcheurs

Camping Les Pêcheurs is een middelgrote camping met 196 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en safaritenten huren. De staanplaatsen op deze camping liggen tussen palmen, oleanders en platanen die veel schaduw en privacy bieden. De camping ligt aan de rivier Argens, waar kano’s en kajaks gratis te gebruiken zijn. Op de camping is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Ook is er een apart pierenbadje voor de kinderen. Er is ook een wellnessruimte, onder meer met spa en whirlpool waar u helemaal tot rust kunt komen. Verder is er een volleybalveld, een sportveld en kunt u bij de receptie fietsen huren waarmee u de omgeving van de camping kunt verkennen. Het strand ligt op 7 kilometer van de camping en is dan ook goed bereikbaar.

In de omgeving van camping Les Pêcheurs

In de omgeving van camping Les Pêcheurs is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld mooie abdijen als de abdij van le Thoronet en Chartreuse de la Verne bezoeken. Ook een bezoekje aan de indrukwekkende Gorges du Verdon en mooie meren als het Lac de Saint-Cassien en het Lac de Sainte-Croix zijn de moeite waard. Een bezoekje aan de bekende badplaats Saint-Tropez kan niet ontbreken wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping. Bij Saint-Tropez kunt u ook de mooie citadel van Saint-Tropez bezoeken. Er is zoveel te zien en te doen in de omgeving van deze leuke camping dat u gerust enkele weken vakantie door kunt brengen op deze camping zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping Les Pêcheurs

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Var!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Var ook interessant: