Camping Port Pothuau

Camping Port Pothuau ligt aan de Cote d’Azur, vlakbij de plaats Hyères. Het strand ligt op loopafstand, wat deze camping een ideale uitvalsbasis maakt voor een heerlijke strandvakantie in de Provence!

Over Camping Port Pothuau

Camping Port Pothuau is een grote camping met 337 verschillende staanplaatsen. Op de camping kunnen verschillende soorten accommodaties gehuurd worden, waaronder stacaravans en kleine chalets. Het feit dat Camping Port Pothuau een ideale vakantiebestemming is voor gezinnen, blijkt wel uit het feit dat er op deze camping veel te beleven is. Zo is er op de camping een groot zwemparadijs te vinden, met onder meer een groot buitenbad met een glijbaan en een kleuterbad voor de allerkleinsten. Ook zijn er verschillende sportterreinen waar jong en oud zich kan vermaken. Voor de kinderen is er een speeltuin, waar zij kunnen spelen met leeftijdsgenootjes. Op deze leuke camping is altijd wel wat te beleven!

In de omgeving van Camping Port Pothuau

In de omgeving van deze leuke camping is genoeg te zien en te beleven. Zo is een bezoekje aan de mooie plaats Hyères absoluut de moeite waard. Deze plaats staat onder meer bekend om haar vele palmbomen. In haar oude centrum kunt u gerust een middag doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. In de omgeving van de camping zijn nog veel meer leuke plaatsen te vinden, waaronder Saint-Tropez en Port Grimaud. Ook behoort een uitstapje naar het mooie eiland Porquerolles tot de mogelijkheden. In het binnenland kunt u onder meer Chartreuse de la Verne bezoeken: een prachtig klooster dat midden in de natuur ligt. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping hoeft u zich geen moment te vervelen!

Boek uw verblijf op Camping Port Pothuau

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Provence!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Var ook interessant: