Camping RCN Collines de Castellane

Camping RCN Collines de Castellane ligt vlakbij de leuke plaats Castellane, in het departement Alpes-de-Haute-Provence. Vanaf deze camping is de wereldberoemde Gorges du Verdon en het mooie, azuurblauwe Lac de Castillon goed te bereiken. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in de Provence!

Over Camping RCN Collines de Castellane

Camping RCN Collines de Castellane is een middelgrote camping met 200 plaatsen. Op het terrein van deze mooie camping zijn verschillende accommodaties te huur, waaronder verschillende soorten stacaravans en safaritenten. Doordat de camping op een bosrijk terrein gelegen is, zijn er altijd voldoende schaduwplekken. De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door middel van bomen, struiken en heggen, waardoor er altijd sprake is van voldoende privacy. Op deze mooie camping bij Castellane is genoeg te beleven voor jong en oud. Zo is er een mooi buitenzwembad met een leuke waterglijbaan en is er een speeltuin voor de kinderen. Ook is er een voetbalveld, een tennisbaan en zelfs een klimparcours! Wanneer u samen met uw gezin de vakantie doorbrengt op deze camping hoeft niemand zich te vervelen.
Camping RCN Collines de Castellane

In de omgeving van Camping RCN Collines de Castellane

In de omgeving van deze camping is veel te zien en te beleven. Zo behoort een kanotochtje over de Verdon, door de indrukwekkende kloof tot de mogelijkheden. Ook een bezoekje aan het Plateau de Valensole is de moeite waard, vooral wanneer de lavendelvelden prachtig in bloei staan. Ook aan mooie plaatsjes is er geen gebrek in de omgeving van de camping. Van de leuke plaats Castellane tot aan Riez of het bijzonder mooie Moustiers-Sainte-Marie. Er is zoveel te zien in de omgeving van deze camping dat u hier gerust enkele weken door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op Camping RCN Collines de Castellane

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of RCN.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Provence!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Alpes-de-Haute-Provence ook interessant: