Camping RCN Domaine de la Noguière

Camping RCN Domaine de la Noguière is een mooie gezinscamping bij de plaats Le Muy in het departement Var in de Provence.Camping RCN Domaine de la Noguière De camping ligt op slechts zestien kilometer van de stranden van de Middellandse Zee, waardoor deze camping een ideale vakantiebestemming is voor diegenen die het bezoeken van leuke bezienswaardigheden graag combineren met dagjes aan het strand.

Over Camping RCN Domaine de la Noguière

Deze mooie camping in het departement Var is een middelgrote camping met 237 plaatsen. Er zijn verschillende accommodaties te huur op het terrein van de camping. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en safaritenten huren. De verschillende staanplaatsen op deze camping zijn lekker ruim ingericht, waardoor er altijd voldoende privacy is. Op deze veelzijdige camping is genoeg te beleven voor jong en oud. Zo is er een mooi buitenzwembad, compleet met waterglijbaan en apart kleuterbad. Ook is er een vismeertje waar vrij gevist kan worden op karpers. Ook is er een speeltuin voor de kinderen en is er uiteraard altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Of u nou alleen met uw partner of met het hele gezin de vakantie doorbrengt: op deze camping hoeft niemand zich te vervelen.

In de omgeving van Camping RCN Domaine de la Noguière

In de omgeving van deze leuke en veelzijdige camping in het departement Var is veel te zien en te beleven. Zo behoort onder meer een uitstapje naar de indrukwekkende Gorges du Verdon tot de mogelijkheden. Ook leuk is een bezoekje aan de mooie plaats Draguignan. In het departement Var zijn ook verschillende mooie abdijen te vinden, zoals de abdij van Le Thoronet en Chartreuse de la Verne. Ook een bezoekje aan de wereldberoemde badplaats Saint-Tropez is de moeite waard. In de omgeving van deze camping is zo veel te zien en te beleven dat u hier gerust enkele weken door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen.

Boek uw verblijf op Camping RCN Domaine de la Noguière

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of RCN.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Provence!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Var ook interessant: